Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου έχει ως εξής:

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας του Αστέρα Μεσολογγίου με τον Όμηρο Νεοχωρίου, στο γήπεδο του Νεοχωρίου, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, το μεσημέρι. Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία αρκετών φίλων των δύο ομάδων.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας Μεσολογγίου αδικείται από την ισοπαλία που απέσπασε στο Νεοχώρι, απέναντι στον τοπικό Όμηρο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών να σημειώσει περισσότερα τέρματα, έχοντας ένα δοκάρι και ένα αμφισβητούμενο ακυρωθέν γκολ. Παίζοντας οργανωμένα και κυριαρχώντας  από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού, ” κατάφερε” να έρθει ισόπαλος σε ένα παιχνίδι που άξιζε να κερδίσει, βάσει εμφάνισης και ευκαιριών. Οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα και τελικά με γκολ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού τουλάχιστον έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν ιδιαίτεροι τυχεροί σε αυτό το παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν δύο φορές σε στιγμές που η ομάδα μας κυριαρχούσε στο παιχνίδι και ο βαθμός της ισοπαλίας μάλλον τους κολακεύει.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου κατέβηκε με επιθετικό σχηματισμό, πίεσε εξ αρχής τους γηπεδούχους και πριν δεχθεί το πρώτο γκολ έχασε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί αυτός στο παιχνίδι. Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε νέα ώθηση στην ομάδα μας, πιέζοντας για το δεύτερο γκολ, σπαταλώντας τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη.

16′ ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους και 1-0! Σε αντεπίθεση του Ομήρου μετά από εκτέλεση γρήγορα του οφσάιντ εις βάρος του Αστέρα,  βρήκε την άμυνα μας απροετοίμαστη, έγινε η παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός του Ομήρου πρόλαβε την έξοδο του Μάντη, πλάσαρε εύστοχα και από το πουθενά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ .

26′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Γιαβρούτα. Δυνατό βολέ του Μάντη στη περιοχή του Ομήρου, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των γηπεδούχων μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και ο Γιαβρούτας το εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε τη μπάλα και αφού μπήκε στη περιοχή του Ομήρου πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα για το 1-1..

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας συνέχισε να είναι καλύτερος μέσα στο παιχνίδι, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς αλλά μια στιγμιαία αμυντική αδράνεια της άμυνας, έδωσε την ευκαιρία στον Όμηρο να προηγηθεί ξανά με 2-1. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και υπήρχε μια διαρκή επιθετικότητα του Αστέρα για την ισοφάριση που ήρθε λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού., Πριν το γκολ , ο Αστέρας είχε ένα δοκάρι σε τετ-α-τετ του Ρισβά με τον τερματοφύλακα καθώς και ένα ακυρωθέν ως οφσάιντ γκολ, που αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες της ομάδας μας.

59′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Όμηρο Νεοχωρίου, σε λάθος γύρισμα του Μπελλάλης στον τερματοφύλακα μας , ο Μάντης έδιωξε μεν τη μπάλα με ανοδική τροχιά της μπάλας αλλά οχι μακριά από τη περιοχή μας, το εκμεταλλεύτηκε ο ακραίος επιθετικός του Ομήρου ο οποίος μπήκε από πλάγια στη περιοχή μας και έβγαλε πάσα για έτοιμο γκολ στον σέντερ φορ που πλάσαρε εύστοχα για να βάλει πάλι μπροστά την ομάδα του Νεοχωρίου στο σκορ.

67′ Ακυρωθέν γκολ για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με υπόδειξη του επόπτη, όταν σε κόρνερ από αριστερά για τον Αστέρα, ο Μπελλάλης έπαιξε από κοντά πάσα στον Σιαμήτρο Β., ο Μπελλάλης πήρε πάλι τη μπάλα και έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Ομήρου, όπου ο Γερατσιάν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών μας.

70′ Δοκάρι για τον Αστέρα με τον Ρισβά, όταν σε ωραία κάθετη μπαλιά του Μπαρμπαρούσης από αριστερά στη πλάτη της άμυνας του Ομήρου, ο Ρισβάς κατέβασε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή των γηπεδούχων, και απέναντι στο τερματοφύλακα πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του και πέρασε άουτ.

86′ ΓΚΟΛ με τον Γερατσιάν για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Γερατσιάν. Σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για την ομάδα μας, έπιασε τη πρώτη κεφαλιά ο Στάθης και από κοντά ο Γερατσιάν, επίσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ομήρου για το τελικό 2-2.

Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Καραβασίλης αλλά με λάθη οι υποδείξεις των εποπτών κ. Μπάθα και Κορδολαίμη.

ΣΧΟΛΙΟ: Για δεύτερη φορά συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός εις βάρος του προπονητή μας και της ομάδας από τον προπονητή του Όμηρου Νεοχωρίου και Προέδρου του Συλλόγου Προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιωτόπουλου. Θα θέλαμε να του επισημάνουμε ότι η θέση του Προέδρου δεν του δίνει περισσότερα δικαιώματα αλλά περισσότερες υποχρεώσεις. Για τη Διοίκηση και τον προπονητή του Αστέρα Μεσολογγίου το συμβάν θεωρείται λήξαν.

Αστέρας Μεσολογγίου: ( Ντζιβανάκης) Μάντης, Γερατσιάν, Μπαρμπαρούσης ( 75′ Κουμπαρούλης) Παναγιωτόπουλος, Τάσσος, Παλιάτσας (60′ Αγγελάκης), Σιαμήτρος Β. (60′ Βρέττας), Μαυραγάνης, Ρισβάς (75′ Κουτσομπίνας), Γιαβρούτας, Μπελλάλης ( 80′ Στάθης)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Τσερίκου, Σιαμήτρος Γ., Τριώτης, και Σχώρης.

ΠΗΓΗ: https://www.asterasmessolonghi.gr/