Ένα «τρίποντο» σκέτο χρυσάφι κρατούσαν οι παίχτες του ΑΟ Ίναχου Βάλτου, μέχρι και το 90 και… κάτι, και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Βάλτου θα κατάφερνε να πανηγυρίσει μια σπουδαία επιτυχία που θα τους έδινε την δυνατότητα να βρεθούν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄κατηγορίας.

Όμως λογάριαζαν …χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο Λιούλιος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ισοφαρίσει για λογαριασμό του Άρη Λεπενούς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η μοιρασιά στο γήπεδο των Χαλκιόπουλων ήταν το πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες . Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν , με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη, αλλά τελικά πήραν από έναν βαθμό στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλεισαν στο 17΄με τον Κοκώνη, αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς ο Χρ. Αυγέρης στο 19΄ προσπάθησε χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο ημίχρονο θα τελειώσει δίχως γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι στο 23΄με τον Λαμπρακόπουλο, και στο 36΄σε τετατέτ του Αλ. Θώδη, θα σπαταλήσουν δυο ακόμη ευκαιρίες για να βρεθούν μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Ασπρογιάννη κυνήγησαν το γκολ και στο διάστημα (49΄, 51΄) ο Αλ. Θώδης με σουτ και ο Βαμβακάς με κοντινή κεφαλια΄δεν  βρήκαν στόχο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν στο 51΄με σουτ του Χρ. Αυγέρη να καταλήγει στα χέρια του Γεωργίου. Ευκαιρία στο 59΄με τον Κοκώνη για τον Άρη Λεπενούς και στην συνέχεια ήρθε στο γκολ για τον Ίναχο με σκόρερ τον Βελέντζα στο 70΄μετά από ατομική προσπάθεια του Ρουστεμάι, μπαλιά στο Χρ. Αυγέρη, ο οποίος βρήκε τον Βελέντζα σε θέση τετατέτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση για τον Άρη Λεπενούς ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με διαγώνιο σουτ του Λιούλιου.

 

Διαιτητής : Τσοπλάκος

Βοηθοί : Τσιλίκας, Μπάκας

ΑΟ Ίναχος Βάλτου ( Γεώργιος Σερμιτζέλης)

Νέστωρας, Τηγάνης (79′ Ζαβός), Μαργαρίτης, Ριζογιάννης, Μακρής, Ζ. Αυγέρης (87′ λ.τ.Τσιάκαλος), Βελέντζας, Ματέο Ρουστεμάι, Προύντζος, Χρ. Αυγέρης, Κουτσικάκης (57′ Αυδής)

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Γεωργίου, Πετανίτης Ν. (59΄Μπέλος Π), Πετανίτης Χ, (28΄Θώδης Αλ), Θώδης Στ., Τζαμαλής, Βαμβακάς, Λιούλιος, Τσοπανάς, Καρδαράς (77΄Ρούσσος), Κοκώνης, Λαμπρακόπουλος