Η Δήμητρα Ευξεινούπολης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ για τα έξοδα διαιτησίας της  αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Υπάτου:

“Μετά το τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ, νιώθουμε την υποχρέωση να δημοσιοποιήσουμε κάτι για το οποίο θεωρούμε ότι είναι άδικο.

Από την ΕΠΟ και πιο συγκεκριμένα από την επιτροπή ορισμών διαιτησίας διεξαγωγής αγώνων ορίστηκαν οι εξής:

Διαιτητής από την Ένωση Φθιώτιδας

1ος βοηθός από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας

2ος βοηθός από την Ένωση Λάρισας

Παρατηρητής Αγώνα από την Ένωση Καρδίτσας

Παρατηρητής Διαιτησίας από την Ένωση Αθηνών(5 διαφορετικοί προορισμοί για έναν αγώνα!)Με αποτέλεσμα ,το εξοδολογίο του αγώνα να ανέρχεται στο ποσό των 1.100 ευρώ.

Θυμίζουμε πάλι, ότι η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ είναι μία κατηγορία στην οποία δεν παρέχεται καμία χρηματοδότηση ούτε από την ΕΠΟ αλλά ούτε και από την πολιτεία.

Είναι μία κατηγορία που λειτουργεί με τους ίδιους πόρους του κάθε σωματείου και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο.

Με βάση τη λογική και λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης του σήμερα, και με αίσθημα ευθύνης δημοσιοποιούμε όλα αυτά για να δείξουμε τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Θεωρούμε πώς είναι ένα ατυχές γεγονός και σίγουρα δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι το ανάλογο σε κανένα γήπεδο της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ.

Αυτές οι αποφάσεις σίγουρα δεν δίνουν λύσεις σε ένα ήδη προβληματικό πρωτάθλημα που ως αποτέλεσμα έχει την επιβάρυνση του κάθε σωματείου με επιπλέον έξοδα.

“Το σήμερα φαίνεται δύσκολο αλλά πρέπει να δοθούν λύσεις, ώστε το αύριο να μην είναι καταστροφικό”.

Με όλο το σεβασμό, κύριοι της ΕΠΟ και της πολιτείας αναμένουμε τις ενέργειες σας.

”Με εκτίμηση

ΑΕ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ