Η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-1 στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας από τον Α.Ο. Λυγιά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι χωρίς ευτυχώς να γίνει κάποιο απρόοπτο στις κερκίδες του γηπέδου, όπως επίσης και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα της ΑΕΠ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γιαννόπουλος με εκπληκτικό γυριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» του Ασημακόπουλου. Οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν κατευθείαν και στο 11ο λεπτό ο Χατίγια θα φύγει στην αντεπίθεση και με σουτ από το σημείο του πέναλτι θα ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 24ο λεπτό ο Χατίγια και πάλι με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1 και στο 40ο λεπτό ξανά ο ίδιος παίκτης θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1, πετυχαίνοντας συγχρόνως χατ-τρικ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακόμη γκολ από τον Λυγιά, όταν ο Αποστολόπουλος στο 50ο λεπτό με ωραίο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Μαρκόπουλου για το 4-1. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ προσπάθησαν να αντιδράσουν με κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα για να «ξαναμπούν» στο παιχνίδι. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 80 λεπτό ο νεοεισελθών Παπαγεωργίου με κοντινό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Διαιτητής : Βλάχος
Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Σπυρόπουλος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Α.Ο. Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος (37’ Θωμόπουλος), Βασιλόπουλος, Κατσώνης, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας (67’ Παπαγεωργίου), Βαρελάς (67’ Νικόπουλος), Χατίγια, Δημητρόπουλος Β. (71’ Κωνσταντίνου), Αποστολόπουλος (71’ Δημητρόπουλος Ι.).
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Λαουρδέκης (37’ Ντότσι), Πατογιάννης (74’ Ντότσικας), Καραΐσκος Θ., Βαβάτσικος, Ράμμος, Γιαννόπουλος (74’ Σταυρόπουλος), Σανιδάς (55’ Καρβούνης), Καραΐσκος Α. (74’ Τσιριμώκος).