Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού αναφέρει:

ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ
Η ομάδα μας μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται ως συνήθως τα τελευταία τρία χρόνια στον πάτο της βαθμολογίας. Οι αιτίες γνωστές, δεν χρειάζεται να αναλωθούμε άλλο σε αυτές. Όσο και να προσπαθούν οι υπεύθυνοι να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά το ματς με τα γιάννενα, ο ΚΟΣΜΟΣ είναι αυτός που θα ξαναφέρει τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ εκεί που του αξίζει.
Στο παιχνίδι με Απόλλωνα δίνουμε ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ στη μικρή κερκίδα του γηπέδου, εκεί που οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε, εξάλλου. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας έχει ανάγκη ΟΛΟΥΣ και δεν χωράνε δικαιολογίες. Δεν θα αφήσουμε να βουλιάξει το καράβι για να πνιγούν τα ποντίκια. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΜΕΙΣ. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε δοξασμένες εποχές παρέα με όλο τον αυθεντικό κόσμο του ΤΙΤΟΡΜΟΥ, τον οποίο και ΚΑΛΟΥΜΕ να μας ακολουθήσει. Σίγουρα δεν αφήνουμε πίσω ότι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και ούτε τα ξεχνάμε, συνεχίζουμε όμως με γνώμονα ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ το καλό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ το οποίο μας καλεί την Κυριακή στο γήπεδο.
Είναι υποχρέωση όλων μας να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά. Μπαίνουμε στο γήπεδο, βγάζουμε γούστα και παίρνουμε το ματς από νωρίς. Ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στο σήμα που υπηρετεί. Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Από εδώ και στο εξής δεν θα αφήσουμε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ να μπει εμπόδιο σε αυτό που μάθαμε από παιδιά, σε αυτό που θα μάθουν τα παιδιά μας…
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΖΩ
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (ΘΥΡΑ 4)
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:30 ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !
Warriors-Θύρα 6 est. 1981
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, στάδιο και εξωτερικοί χώροι