Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησαν πως θα τιμήσουν μέσα στον Δεκέμβριο τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο, που έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου γύρισε η γλώσσα στη διάρκεια αγώνα.

Η ΕΠΟ και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν με τον πλέον επίσημο τρόπο τον Κώστα Τσοπλάκο για την ενέργειά του να σώσει τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννης Αριστόπουλο, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και κινδύνευσε η ζωή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ ο διαιτητής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα τιμηθεί από την ομοσπονδία και την επιτροπή διαιτησίας στο πλαίσιο σεμιναρίων που θα διεξαχθούν τον προσεχή μήνα, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν θερμά τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο, ο οποίος έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2021.

Η Κ.Ε.Δ/ΕΠΟ μάλιστα, πρόκειται να τιμήσει τον εν λόγω διαιτητή για την πράξη του, στη διάρκεια των σεμιναρίων διαιτησίας που θα διεξαχθούν εντός του επόμενου μήνα.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου γύρισε η γλώσσα στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα και με την έγκαιρη παρέμβασή του στα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα επανέφερε τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας“.