Κορνέλιους και Φλόρες τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και ο Παναιτωλικός τους περιμένει πίσω

Τους διεθνείς Ντέρεκ Κορνέλιους και Ντέιμπι Φλόρες περιμένει ο Παναιτωλικός, αφού αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Κανείς εκ των δύο δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς. Ο Καναδάς επικράτησε με 2-1 του Μεξικού και έτσι φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κορνέλιους είδε από τον πάγκο την αναμέτρηση, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Από την άλλη πλευρά, η Ονδούρα γνώρισε την ήττα στο φινάλε με 2-1 από την Κόστα Ρίκα. Λεπτό δεν αγωνίστηκε ο Φλόρες. Να σημειωθεί ότι στον πάτο της βαθμολογίας με τέσσερις διαδοχικές ήττες βρίσκεται η Ονδούρα.

Μάλλον ικανοποιημένος πρέπει να είναι ο Γιάννης Αναστασίου για το γεγονός ότι κανείς τους δεν έπαιξε. Αφενός γιατί δεν αντέχει ο Παναιτωλικός άλλους τραυματισμούς και αφετέρου γιατί αμφότεροι καταπονήθηκαν λιγότερο. Το ταξίδι της επιστροφής τους θα είναι μεγάλο, η κόπωσή τους δεδομένη, αλλά τουλάχιστον θα είναι ελαφρώς πιο φρέσκοι.

Είναι πολύ δύσκολο να μην ξεκινήσει κάποιος εξ αυτών στον τελικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Υπενθυμίζεται πως τόσο λόγω τραυματισμών όσο και λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα για το κέντρο της άμυνας και τα χαφ. Όλα αυτά κι ενώ στο Αγρίνιο ετοιμάζονται για το πιο σημαντικό έως τώρα παιχνίδι της σεζόν.