ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σαρωτική νίκη με τελικό αποτέλεσμα 5-1 πέτυχε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Αγρινίου που διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. Κρατήθηκε επίσης ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της νοσηλεύτριας Μαρίας Μπάθα που έχασε πρόσφατα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, στη συνέχεια η ομάδα των Καλυβίων ανασυντάχθηκε, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Ζαχαράτο, ενώ μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό πλεονέκτημα και οργανωμένο παιχνίδι, πήρε μια σημαντική νίκη. Η ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε μετά το 50΄με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού και αποχώρησης ποδοσφαιριστή της.

Φάσεις και γκολ

6΄ ΓΚΟΛ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, και ο επερχόμενος Κατσιώρης από αριστερά στο ύψος της περιοχής, με δυνατό μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

12΄ Σουτ από το ύψος της περιοχής προς την αντίπαλη εστία του Ν. Καρασάββα, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

18΄ ΓΚΟΛ: Κόρνερ από αριστερά με το Ν. Ρεπετσά, με ωραίο επιτόπιο άλμα και  κεφαλιά ο Χ. Ζαχαράτος πέτυχε την ισοφάριση 1-1.

27΄ Πολύ καλή προσπάθεια του Γ. Στρατόπουλου κοντά στην περιοχή, το σουτ όμως που έκανε χτύπησε σε πόδια αμυντικού και βγήκε κόρνερ.

29΄ ΓΚΟΛ: Ταχύτατη μεταβίβαση του Ν. Ρεπετσά προς τον Γ. Στρατόπουλο, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα χαμηλά στη γωνία της εστίας του Κολυρόπουλου, κάνοντας το 2-1.

43΄ ΓΚΟΛ: Αρκετά καλή ενέργεια του Ν. Ρεπετσά από δεξιά, ξεπέρασε τον αμυντικό και κατόπιν σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στην κάθετη δοκό και να καταλήγει στα δίκτυα κάνοντας για την ομάδα του το 3-1.

55΄ Τριπλή ευκαιρία για γκολ απώλεσαν με διαδοχικά σουτ, οι Γ. Αναστασίου και Ν. Ρεπετσά, όμως τελικά η μπάλα βγήκε άουτ.

57΄ Ωραία συνεργασία Καρασάββα και Ρεπετσά, ο τελευταίος με μακρινή ¨λόμπα¨ προσπάθησε να πετύχει τέρμα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61΄ΓΚΟΛ: Ο νεαρός Κ. Αλεξόπουλος, με επέλαση από δεξιά επιχείρησε σέντρα-σουτ, με τη μπάλα να διαγράφει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στην αντίπαλη εστία, πραγματικά ένα γκολ «ποίημα».

67΄ Απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γ. Στρατόπουλο, κατάφερε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

70΄ Ο Ρεπετσάς τροφοδότησε τον Καρασάββα, το σουτ που επεχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο Κολυρόπουλος.

73΄Ο Θ. Μπελεβώνης εξαπέλυσε σουτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

78΄ Εκτέλεση φάουλ με τον Κατσιώρη, το δυνατό σουτ μπλόκαρε ο Σαμαράς.

80΄ Πολύ καλό σουτ από τον Σίμο μπλόκαρε ξανά με επιτυχία ο Σαμαράς.

86΄ Ο Χ. Ζαχαράτος από πλάγια δεξιά της αντίπαλης περιοχής,  έκανε ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει τη μπάλα ο Κολυρόπουλος.

90΄ ΓΚΟΛ: Ο Γ. Στρατόπουλος τροφοδότησε τον Ν. Ρεπετσά, ο οποίος από δεξιά έκανε επέλαση πλάσαρε τον τερματοφύλακα, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα, κάνοντας το 5-1 για την ομάδα του.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κουτρουμάνος, Καραπιπέρης και Κεφαλής.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Δ. Αναστασίου, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Γ. Αναστασίου (Ν. Τσέπας, 65′), Ι. Στρατόπουλος, Δ. Ν. Αναστασίου, Ν. Καρασάββας (Θ. Μπελεβώνης, 60΄)

Ολυμπιακός Αγρινίου 2018 (Θωμάς Νταλάκος)

Δ. Κολυρόπουλος, Θ. Σαμψώνας, Π. Κατσιώρης, Στ. Γκορόγιας, Ν. Μπακογιάννης, Δράκος – Γαλάνης (Ν. Αθανασάκης, 46΄), Β. Σίμος, Θ. Νταλάκος, Ελ. Ζαρκαβέλης, Ηλ. Κοκκώνης, Αρ. Κοντούλης