Την πρώτη της νίκη εντός γηπέδων σημείωσε η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, επικρατώντας με το ευρύ σκορ 5-2 του Αράκυνθου Ματαράγκας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11ο λεπτό, έπειτα από κεφαλιά του Ντζουμάνη σε κόρνερ του Σανιδά. Στο 31ο λεπτό ο Γιαννόπουλος θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια. Το ημίχρονο θα στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 41ο λεπτό με σκόρερ τον Παπαδόπουλο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να καταφέρνουν στο 55ο λεπτό ξανά με τον Γιαννόπουλο να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-1, έπειτα από ωραία ενέργεια του ποδοσφαιριστή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του. Στο 67ο λεπτό ο Παπαδόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα μειώσει σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά αργότερα θα διευρύνουν κι άλλο το σκορ με τον Άγγελο Καραΐσκο από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λιάπη. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε με κεφαλιά στο 88ο λεπτό ο νεοεισελθών Πατογιάννης.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Χασαπογιάννης, Βαβάτσικος, Ντζουμάνης (68’ Καραγιάννης), Ντότσικας (68’ Ντότσι), Σανιδάς, Καραΐσκος Θ., Καρβούνης (75’ Τσιριμώκος), Ράμμος, Λαουρδέκης, Γιαννόπουλος (79’ Πατογιάννης), Καραΐσκος Α.
Αράκυνθος Ματαράγκας (Νίκος Πριόνας): Λιάπης, Σιάσος, Καλύβας (66’ Λάκκας), Πολύζος, Καλπουζάνης (75’ Καλαντζής), Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Μπανάκας Ν., Ευθυμίου (83’ Κούστας), Μπανάκας Σ., Θεοδωρόπουλος.