Εντυπωσιακός ο ΑΟ Σκουτεράς κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε 3  γκολ, νίκησε με 4-1 την Αναγέννηση Θέρμου για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο πρώτο ημίωρο πέτυχε 3 γκολ , με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην μπορούν να αντιδράσουν στην συνέχεια του αγώνα.

Ο Σκέβας στο 12΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους , και στο 30΄ο Ι. Αρμύρας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Γκουρνέλου. πετυχαίνοντας στο 2-0 . Ένα λεπτό αργότερα ο Σκέβας έκανε το 3-0 και στο 75΄ο επιθετικός του ΑΟ Σκουτεράς πέτυχε ένα ακόμη γκολ (4-0) κάνοντας χάτ-τρικ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο φινάλε με τον Μαραγιάννη.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση από τον Γιώργο Αρμύρα αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στον ΑΟ Σκουτεράς , με τον 14χρονο Νίκο Γρίβα να κάνει ντεμπούτο.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Καζανάς Κ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς ( Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Γιαννοκώστας (53΄Γρίβας Ν), Κωστόπουλος Α. (80΄Σούτας Γ), Κωστόπουλος Δ. (85΄Αντωνόπουλος Α.), Πιστιόλης, Τασούλης, Καραγεώργος Α. (80΄Αποστολόπουλος Δ), Αρμύρας Ι., Σταμάτης (53΄Γρίβας Χ.), Σκέβας, Αρμύρας Δ.

Αναγέννηση Θέρμου (Στέφανος Κούκος)

Γκουρνέλος, Αγγελάκης, Ραμαντάνης, Κότσαλος, Κοντός, Τσατσαράγκος, Μπρόσκα, Κουκιάς, Μαραγιάννης, Ντρέλιας (35΄Σιάχος Θ), Σιάχος Ν (46΄Κούκος)