Σε ένα ματς πολύ δυνατό με σκληρά μαρκαρίσματα, και πολλές μονομαχίες ο Άρης Αιτωλικού νίκησε τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας με σκορ 3-1. Οι φιλοξενούμενοι που κατέβηκαν στο ματς με 11  παίκτες ( λόγω κρουσμάτων COVID , αλλά και εργασίας ), με νεανικό ρόστερ (μαθητές Λυκείου), κατάφεραν να προηγηθούν στο 6′ με κεφάλια του Ντονται. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ισοφάρισαν με σουτ του  Καβαλιερη στο 22′ ενώ προηγήθηκαν στο 38′ με τον ίδιο παίκτη μετά  από αδράνεια της Άμυνας του Αστέρα και στο 76′ κλείδωσαν το ματς με σουτ και πάλι του Καβαλιερη από το ύψος της περιοχής.

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας , με ανακοίνωση τους εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Άρη Αιτωλικού που με το ‘έτσι θέλω’ χτυπούσαν και προκαλούσαν  εντός αγωνιστικού χώρου με διάφορους τρόπους  ( σφαλιάρες, σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και αισχρές βρισιές )  καθ’όλη την διάρκεια του ματς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα Παντάνασσας ( που ήταν κυρίως μαθητές σχολείου ηλικιών  15 έως 18 ετών).

Τέλος παράγοντας  του Άρη Αιτωλικού έβριζε και έσπρωχνε τον προπονητή μας ερχόμενος στον πάγκο μας συνεχώς, καταλήγει η ανακοίνωση..

Διαιτητής : Καζανάς Σ

Βοηθοί : Βασιλείου Χρ., Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Αιτωλικού (Γιάννης Κοντός )

Τσαπόκος, Καβαλιέρης, Καρέτσος (80΄Κτιστόπουλος), Σαρδέλης, Ζαπάντης, Φράγκος, Χουλιάρας, Διαμαντόπουλος (72΄Λυκούδης), Πασπαλιάρης (83΄Βασόπουλος ) , Ζέρβας (80΄Καλογήρου), Ξύστρας

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας ( Λάμπρος Αθανασίου)

Πριτσούλης, Στριμμένος, Ρέθη Έρι, Κουτσιαύτης, Ρέθη Έγκλι, Κεφαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κουμάσης, Ντοντάι, Μούτσα, Ρέθη Ένο