Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (27/11) την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (28/11, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβληματίζεται από το γεγονός ότι στην  αποστολή που ανακοίνωσε συμπεριλαμβάνεται μόνο ένας «καθαρόαιμος» σέντερ φορ, ο Φεντερίκο Μακέντα. Κι αυτό καθώς Καρλίτος και Ιωαννίδης είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Από το ματς με τον Παναιτωλικό θα απουσιάσουν και οι ΛούντκβιστΠούγγουρας και Σένκεφελντ, με τον τελευταίο να συμμετέχει στο πρώτο μέρος του προγράμματος.

Στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή ο Ενγκμπακοτό, μετά από καιρό, ενώ έτοιμος είναι και ο Ρούμπεν ο οποίος την Παρασκευή (26/11) είχε κάνει αποφόρτιση.

Να αναφέρουμε πως ο Γιοβάνοβιτς κάλεσε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 Το δελτίο Τύπου από το panathinaikosfc.gr

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (28/11, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Ρούμπεν, θεραπεία έκαναν οι Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρας και ατομικό οι Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος προτού συνεχίσει με ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.