Στο ντέρμπι των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία, ο Ατρόμητος Αντιρρίου νίκησε στο γηπεδό του τον Αστέρα Καμαρούλας με 4-2, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 3-0 πετυχαίνοντας τα πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κατσίκας στο 10΄ο Ευθυμιόπουλος έξι λεπτά αργότερα και ο Μπούζας στο 42΄ έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Καμαρούλας μείωσε με τον Ταμπάκη Κ., στο 49΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 64΄ ο Μιχαλόπουλος πέτυχε το τέταρτο γκολ του Ατρόμητου. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 70΄και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταμπάκη Κ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ατρόμητος αγωνίσθηκε από το 47΄με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Κάκκου με κόκκινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα

Σκορερ

10΄  Κατσίκας,, 16΄ Ευθυμιόπουλος, 42΄ Μπούζας , 64΄ Μιχαλόπουλος (Ατρόμητος Αντιρρίου)

49΄, 70΄ Ταμπάκης Κ.  (πεν) (Αστέρας Καμαρούλας)

Κόκκινη κάρτα (47΄Κάκκος)

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Μπάξας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Χασαπογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Μιχαλόπουλος, Αμντέλ, Μαστροκώστας, (88΄Αλεξόπουλος Α), Ευθυμιόπουλος (64΄Ρουμπάτης), Ζαχαρόπουλος (88΄Κάκκος), Κατσίκας, Παπαποστόλου (88΄Ράπτης), Μπούζας (73΄Ταμπάκης Ν)

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Σταμάτης, Αριστόπουλος Κ, Παναγιωτόπουλος Σ., Ταμπάκης, Παναγιωτόπουλος Ι. (46΄Λιάτσος), Σαμψώνας, Σαλαγιάννης (39΄Γρίβας), Δήμος, Τουρλίδας, Νικολόπουλος (39΄Αριστόπουλος Ι, 54΄ Πιτλιγκερ )