Με πολλές απουσίες και αποστολή με 12 ποδοσφαιριστές η ΑΕ Αγίου Δημητρίου πέτυχε σπουδαία νίκη στο ΔΑΚ Αγρινίου επί του Απόλλωνα Θέρμου με 4-2. Σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν , έξι γκολ και εντυπωσιακό φινάλε!!

Με την σπουδαία Σαββατιάτικη νίκη η ΑΕ Αγίου Δημητρίου πήρε βαθιά βαθμολογική  ανάσα και έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας Θέρμου παρέμεινε στους 18 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι με γκολ του Σπυριλιώτη στο 7΄πήραν προβάδισμα στο σκορ για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Ε. Μουχάνης στο 37΄(2-0 σκορ ημιχρόνου)

Ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-0 θα ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο τελευταίο (5λεπτο+τις καθυστερήσεις) σημειώθηκαν άλλα τέσσερα τέρματα !!

Στο 85΄ο Μπαλάφας μείωσε σε 2-1 και στο 90΄ο Ρεπανίδας με απευθείας εκτέλεση φάουλ αύξησε τον δείχτη του σκορ για τους γηπεδούχους (3-1) . Στο 92΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στεργίου μείωσε και πάλι για τον Απόλλωνα (3-2) για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Ε. Καλοκαίρη.

Διαιτητής : Καραβασίλης

Βοηθοί : Ροδάτος, Μπεκιράκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Μαυρούλιας, Μπαλάσκας, Κωστόπουλος, Καντερές, Μουρτζιάπης Τ., Μπουλιέρης, Σπυριλιώτης, Μουχάνης Ε, Ρεπανίδας, Γιαννόπουλος ( 75΄Κατσαβοχρήστος), Καλοκαίρης Ε.

Απόλλων Θέρμου (Γιάννης Λιάκας)

Ρόκκος Ανδ., Μπαλάφας, Γκουτσέλης (67΄Κόκκοτος), Ρόκκος Αλ., Κοκώνης, Κακούρης, Καμμένος, Καμζέλας ( 60΄ Σαμψώνας), Μούτσα, Στεργίου, Νούλας

 

 

,