ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ισόπαλο αποτέλεσμα με τελικό σκορ 2-2 είχαμε στην απογευματινή αναμέτρηση στο γήπεδο Καλυβίων, μεταξύ του τοπικού ΠΑΟΚ και της ομάδας Άρωμα Βαρετάδας, ένα παιχνίδι το οποίο να θυμίσουμε ότι, το περασμένο Σάββατο είχε διακοπεί στο ημίχρονο λόγω της κακοκαιρίας και ολοκληρώθηκε σήμερα με την τέλεση του υπόλοιπου β΄μέρους.

Να επισημάνουμε ότι, οι γηπεδούχοι προηγούνταν ήδη με 1-0, με γκολ που είχε πετύχει στο α΄ ημίχρονο ο Ν. Ρεπετσάς, ενώ και σήμερα ο αγώνας είχε αρκετό ενδιαφέρον με καλές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες και 3 γκολ.

Φάσεις και γκολ (β΄ημιχρ.)

Στο 55΄ο Ν. Ρεπετσάς από πλάγια σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο έξω.

Στο 65΄ο Ι. Στρατόπουλος φεύγει από πλάγια αριστερά και πλασάρει τον τερματοφύλακα Διγώνη με την μπάλα να βρίσκει πάνω στο σώμα του και να απομακρύνεται.

Στο 75΄ο Κώστας Κοτσώρης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Αμέσως μετά την σέντρα που έκαναν οι γηπεδούχοι, ο Χρ. Κονδύλης θα σουτάρει, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Διγώνη, ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του, για να γίνει το 2-1.

Και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 90΄ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ στο κέντρο και στην εκτέλεση, σε αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ, ο 17χρονος Νίκος Σκούτας βρίσκεται αφύλαχτος μέσα στην περιοχή, στέλνοντας με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ζυγάς Γαλανόπουλος και Κασβίκης.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Χ. Πατσαούρας, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης, Γ. Αναστασίου, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Αθ. Μπελεβώνης, Ι. Στρατόπουλος, Ν. Καρασάββας, Χ. Κονδύλης, Δ. Αναστασίου.

Άρωμα Βαρετάδας (προπονητής Λάμπρος Τραγουδάρας)

Κ. Διγώνης, Ν. Ασπρούδης, Ν. Σκούτας, Ι. Παπανίκος, Δ. Σιαφάκας, Γ. Παπαγεωργίου, Κ. Κοτσώρης, Ε. Κόντος, Σ. Θεοδωράκης, Κ. Μήλιας, Φ. Κοτσώρης.