????????????????????????????????????

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό  στη φάση των “16” για το Κύπελλο Ελλάδος σε διπλές αναμετρήσεις όπως ορίζει η προκήρυξη του θεσμού. Την Τετάρτη 1 Δεκεμεβρίου, στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους δύο αγώνες με τους Βολιώτες να είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης που τους αναλογούν.

Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση, μιας και οι γηπεδούχοι εκτίουν ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ξενοφώντα Πάνο που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πιερικό και αναμένεται η ακριβής ιατρική διάγνωση, ενώ Γκαρσία και Ροχάνο θα μείνουν εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και του ντέρμπι με την Ξάνθη, την Κυριακή.

Με προπόνηση, το μεσημέρι της Τρίτης (30/11), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της προσεχούς αναμέτρησής της με τον Παναιτωλικό (1/12, 15:00), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης υπολογίζει στους εξής 21 ποδοσφαιριστές:
Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Μιράντα, Αλτιντζής, Τζιώρας.