Πανέμορφη νεαρή ηθοποιός που αυτό το διάστημα «κλέβει» καρδιές αυτή την περίοδο στην Τουρκία, παντρεύτηκε κρυφά.

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη από περιοδικό στην Τουρκία η αποκάλυψη ότι η 23χρονη ηθοποιός Nilsu Berfin Aktaş, παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της που ζει στην Άγκυρα.

Οπως αναφέρει «haberler.com», πάντως μέχρι στιγμής η πανέμορφη κοπέλα δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση σχετικά έτσι ώστε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση.

Η Nilsu Berfin Aktaş, γεννημένη το 1998, που έγινε γνωστή με τον διαγωνισμό Star of the Future πριν από μερικά χρόνια και στη συνέχεια έλαμψε με τον ρόλο της στη σειρά North Star First Love, έγινε πρωτοσέλιδο για ην ιδιωτική της ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εικάζεται ότι η ηθοποιός που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά My Life, που ξεκίνησε να προβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες, παντρεύτηκε κρυφά. Η δημοσιογράφος Birsen Altuntaş αποκάλυψε σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στα social media ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά τον επιχειρηματία Serdar Sertçelik.

Η νεαρή ηθοποιός που πρόσφατα παρευρέθηκε σε τελετή βράβευσης με τον αγαπημένο της είπε για τη σχέση της «Όλα πάνε πολύ καλά στη ζωή μου. Καθώς μας λείπει ο ένας για τον άλλον, είτε έρχεται αυτή στην Κωνσταντινούπολη είτε εγώ πάω στην Άγκυρα.

Ποια είναι η όμορφη ηθοποιός που έχει «κλέψει καρδιές» στην Τουρκία 

Η Nilsu BerfinAktaş γεννήθηκεστην Άγκυρα. Αποφοίτησε από το «Talent House Art Academy» και το Τμήμα Υποκριτικής το 2018. Η πρώτη εμπειρία τηλεοπτικής σειράς της Nilsu Berfin Aktaş είναι η σειρά «North Star First Love», η οποία τράβηξε την προσοχή κερδίζοντας την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Future Star», όπου οι Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan και Fırat Parlak βρίσκονταν στην κριτική επιτροπή.

Η Nilsu Berfin Aktaş αυτή τη στιγμή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «My Life» η οποία είναι από τις top στην τηλεθέαση στην Τουρκία.