ΝΠΣ Βόλος και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν σήμερα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League 1. Το παιχνίδι θα καλύψει τηλεοπτικά το Cosmote Sport 3HD. Στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Βόλος και Παναιτωλικός θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα στις 17:15, στα πλαίσια της πρώτης ημέρας της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 14 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά τελικά ο Ολυμπιακός του κέρδισε με 2-1. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν και στο Κύπελλο Ελλάδας, στην «Λεωφόρο» από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – Βόλος 2-1: Και τώρα η ΑΕΚ, όπως έγραψε σχετικά το Sportime για τον αγώνα.

Το σύνολο πάντως του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έχει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης από την 5η αγωνιστική. Όταν επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Πανθεσσαλικό». Από τότε αντιμετώπισε πολλούς δυνατούς αντιπάλους. Όμως έμεινε πίσω στην βαθμολογία και έτσι λογικό είναι να στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλου αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαρά, Ρινέρ, Τσοκάνη, Φερνάντες, Μεταξά, Σοάρες, Νίνη, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

Από την άλλη ο Παναιτωλικός συνεχίζει να είναι τρίτος από το τέλος με μόλις οχτώ πόντους. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο στο Βόλο επικράτησε της νίκης με 1-0.

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1: Κρατάει το σκορ, ξεχνάει την εμφάνιση!

Οπότε σήμερα θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στην διάθεση του, τους: Ροντρίγκες, Αποστολάκη, Χουχούμη, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλη, Λούι, Βέργο, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μπελεβώνη Χ., Φλόρες, Μελίσσα, Φυτόπουλο, Μόρσεϊ, Παρδαλό, Μεντόσα, Τσιγγάρα, Μπελεβώνη Στ., Μπακαδήμα.

O αγώνας ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός που είναι προγραμματισμένος για τις 17:15, θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3 HD, στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κωσταβάρας.