Για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ Ο ΑΟ Σκουτεράς πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Καλυβίων σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Σκουτεράς.

Η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, και στην συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική κράτησε το «μηδέν» στην εστία της  και στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης προσπάθησε για ένα ακόμη γκολ δίχως όμως να τα καταφέρει

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι κυριότερες φάσεις και το γκολ

2΄ ΓΚΟΛ: Στην αρχή του παιχνιδιού (2΄) ο Κ. Τασούλης, φεύγει γρήγορα στην ¨πλάτη¨ της αντίπαλης άμυνας και με σουτ από πλάγια στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Σαμαρά, για να καταλήξει στα δίχτυα.

10΄ Ο Ν. Ρεπετσάς σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία.

25΄ Από εκτέλεση φάουλ του Γ. Λαθύρη από αριστερά η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και ο Γ. Αναστασίου εξ΄ επαφής δεν μπορεί να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

40΄ Ο Γ. Στρατόπουλος περνάει τον τερματοφύλακα και το πλασέ που επιχειρεί, διώχνει ¨σωτήρια¨ την τελευταία στιγμή ο αμυντικός πάνω στην γραμμή.

55΄ Διπλή προσπάθεια με τον Ν. Ρεπετσά, ο οποίος με ωραία προσπάθεια από δεξιά, σουτάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας με τα πόδια, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έρχεται πάλι επάνω του και πλασάρει και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, διώχνει πάλι αμυντικός των γηπεδούχων.

70΄ Καλή προσπάθεια από το Δ. Αρμύρα η μπάλα καταλήγει άουτ

85΄Δυνατό σουτ του Γ. Αρμύρα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με την βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε την μπάλα από την εστία του.

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Κορδολαίμης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς ( Γιώργος Αρμύρας)

Α. Κόκκαλης, Δ. Σαλαγιάννης, Α. Κωστόπουλος, Β. Πιστιόλης, Κ. Τασούλης (15΄ Γ. Αντωνόπουλος), Α. Καραγεώργος, Γ. Αρμύρας (90΄ Γ. Κωστής), Γ. Σταμάτης, Δ. Αρμύρας, Γ. Γιαννοκώστας (90΄ Δ. Αποστολόπουλος).

ΠΑΟΚ Καλυβίων ( Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χ. Πατσαούρας (88΄Ν. Τσέπας), Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης (80΄Δ. Ι. Αναστασίου), Γ. Αναστασίου, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Αθ. Μπελεβώνης (32΄ Ι. Στρατόπουλος) Ν. Καρασάββας, Γ. Λαθύρης, Δ. Αναστασίου (32΄ Χ. Κονδύλης).