OREBRO, SWEDEN - AUGUST 05: Johan Martensson of Orebro SK celebrates after scoring during the Allsvenskan match between Orebro SK and IF Elfsborgs at Behrn Arena on August 5, 2017 in Orebro, Sweden. (Photo by Pavel Koubek/Ombrello via Getty Images)

Έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου είναι ο Παναιτωλικός, που τα βρήκε με τον Γιόχαν Μάρτενσον

Το πρώτο κενό έκλεισε. Ο Παναιτωλικός αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Ιβάν Βαρόνε και τον βρήκε. Γιόχαν Μάρτενσον ο εκλεκτός.

Η Σουηδία είναι μία αγορά που ανέκαθεν κοιτούσε ο Παναιτωλικός. Δεν ήταν τυχαίο και ότι έκανε ταξίδι εκεί και στη Δανία ο Μάκης Μπελεβώνης πρόσφατα. Τελικώς θα ενισχυθούν και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο από εκεί οι Αγρινιώτες. Ο Μάρτενσον έμενε ελεύθερος από την Έρεμπρο και εκείνοι το εκμεταλλεύτηκαν και τον αποκτούν. Οι επαφές είναι προχωρημένες και η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Μάρτενσον, ο οποίος έχει στεφθεί δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του (το 2015 σε διεθνή φιλικά απέναντι σε Ακτή Ελεφαντοστού και Φινλανδία) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Τη φετινή σεζόν σε 24 ματς είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΓΚΑΪΣ, Ούλβακερς Ουτρέχτη και Χέλσινγμποργκ. Η μοναδική χώρα που είχε παίξει έως τώρα εκτός Σουηδίας ήταν η Ολλανδία και ενδεχομένως ο Γιάννης Αναστασίου να είχε άποψη για εκείνον από το πέρασμά του από εκεί.