Στο εξ΄αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας και Αστέρας Αγρινίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Παντάνασσας την Τετάρτη το μεσημέρι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 35΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παχή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αστέρας Παντάνασσας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ταμανίδης με εκπληκτική απόκρουση στην γωνία του απομάκρυνε την μπάλα. Το πεναλτι εκτέλεσε ο Μούτσα.

Η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 55΄με δυνατό μακρινό σουτ του Παναγιωτόπουλου, ενώ ο Αστέρας Παντάνασσας τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Κουμάση στο 86΄.

 

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Βασιλείου Χρ., Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου)

Πριτσούλης, Κεφαλας, Ρέθη Εγ., Ρέθη Ερ., Κουμάσης, Στριμμένος (88΄Σούτας) Παναγιωτόπουλος, Κουτσιαύτης, Ντοντάι , Μούτσα, Κωνσταντόπουλος (69΄ Λιόκαυτος),

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος, Παπαιωάννου, Τζελτζές, Κουτρομάνος, Ζωγράφος, Ζώγας, Παχής (88΄Τριμπόνης), Πατσέας, Κωστακιώτης, Γκρίζης (72΄Μαυριφρύδης)