Πρόβες με τη φανέλα του Παναιτωλικού πραγματοποιεί ο Γιόχαν Μάρτενσον.

Όπως κυκλοφόρησε την Τρίτη (7/12) η αγρινιώτικη ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σουηδό αμυντικό μέσο ο οποίος αγωνιζόταν στην Έρεμπρο και πιο παλιά έπαιξε σε Χέλσινμποργκ – GAIS Ulkavers (Σουηδία) και στην Ουτρέχτη (Ολλανδία).

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον 32χρονο χαφ κάνουν λόγο για έναν aggressive ποδοσφαιριστή, πολύ δυνατό στις προσωπικές μονομαχίες και με γερά πνευμόνια.

Η δυναμική που βγάζει στο παιχνίδι του τον κάνουν επιρρεπή στις κάρτες, ενώ η τεχνική του κατάρτιση κυμαίνεται σε νορμάλ επίπεδα χωρίς να΄ναι κάτι ιδιαίτερο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μάρτενσον έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στην…αλυσίδα των παικτών που έρχονται από τη σουηδική αγορά στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια.

Στη Σουηδία έζησε πάρα πολλά χρόνια ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Και με τόσα πολλά σουηδικά…ένσημα στο βιβλιάριο του, δεν αποτελεί έκπληξη η γνωριμία του με πολλά σουηδική μανατζερικά γραφεία.

Παρεμπιπτόντως μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA  ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού βρέθηκε στη Σουηδία το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Εκείνο το διάστημα φρόντισε να παρακολουθήσει δια ζώσης δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος και μάλιστα ένα εξ αυτών ήταν και της Έρεμπρο, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Μάρτενσον που όπως προαναφέραμε εσχάτως κάνει πρόβες με τη φανέλα του Παναιτωλικού.