Μετά τη Σούπερ Λίγκα 2 πρόβλημα με το νέο κύμα κορωνοϊού προκαλείται και στη Σούπερ Λίγκα 1 με θύμα τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι πληροφορίες του a-sports.gr αναφέρουν εννέα θετικά κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εκ των οποίων τα οκτώ αφορούν παίκτες και έτσι βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου η αναμέτρηση της «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον ΟΦΗ θα οδηγηθεί μοιραία σε αναβολή.

Το ματς είναι προγραμματισμένο της 13ης αγωνιστικής στη Ριζούπολη για τις 15.00 της Κυριακής (12/12), αλλά η εξέλιξη αυτή το βράδυ της Παρασκευής (10/12) δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του, καθώς προβλέπεται μη τέλεση αγώνα όταν υπάρχουν από 7 και περισσότερα κρούσματα Covid-19. Μάλιστα έχουν ήδη ενημερωθεί τόσο η ΠΑΕ ΟΦΗ όσο και η διοργανώτρια, που αναμένεται μέχρι το Σάββατο το πρωί να εκδώσει τη σχετική με την αναβολή ανακοίνωση.

Έτσι την ίδια ημέρα, που γέμισε κορωνοϊό η Καλλιθέα και υπήρξε και στην SL2 αναβολή ήρθε ο Covid-19 να θερίσει ακόμα μια ομάδα της πρωτεύουσας, τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη κρούσματα είχαν προκύψει και στον ΠΑΟΚ πριν το ευρωπαϊκό του ματς…

Λίγο μετά τις 22.00 της Παρασκευής υπήρξε και ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, που αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι στο καθιερωμένο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, εντοπίστηκαν εννέα θετικά κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.   Αμέσως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ με πρώτο μέλημα την υγεία των μελών της ομάδας».