Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν σήμερα στις 17:15 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι θα καλύψει τηλεοπτικά το Novasports Prime.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα της 14ης αγωνιστικής της Super League 1, καθώς θα αναμετρηθούν στις 17:15, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Σάββατο σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0: Γήπεδο ντροπή, ματς χάλια,…

Έτσι αυτή την στιγμή βρίσκεται στους 14 βαθμούς και την δέκατη θέση της κατάταξης. Έτσι έχει ως στόχο την νίκη για να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Μίλαν Ράσταβατς γι’ αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Σίτο, Τιλίκα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα εκτός θα είναι ο Καστάνιο (τέσσερις κίτρινες κάρτες) και οι Καπίγια, Σανταφέ (τραυματίες), Ντρούπι Γκόμεθ, Αλί Μπαμπά.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρθία, Τασουλή, Καρμόνα, Πίτσου, Άλβαρες, Αντζουλά, Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριερα, Κανελλόπουλο, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

O Παναιτωλικός από την άλλη και αυτός προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα του, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ιωνικό με 2-2. Παναιτωλικός – Ιωνικός 2-2:

Έτσι μετά από 14 αγώνες έχει συγκεντρώσει 12 πόντους και είναι στην 11η θέση, κάτω από τον σημερινό του αντίπαλο. Ο Γιάννης Αναστασίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε στην αποστολή τους:

Στην αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκονται οι Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής

Ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός που είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 17:15 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime. Στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Πρίντεζης.