Ο Δημήτρης Μήτσου είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο αρχηγός της ομάδας  αναφέρθηκε στη νίκη επί του Οίακα, στο γειτονικό ντέρμπι με το Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και στη μέχρι τώρα πορεία του Α.Ο.Α. στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δημήτρη προέρχεστε από την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Οίακα. Τι θεωρείς ότι μέτρησε και ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και με τη διαφορά που υπήρξε;
Ήταν από τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυρίως από την άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο “χτίσαμε” και κάναμε μια καλή νίκη.

Ακολουθεί ένα γειτονικό ντέρμπι με τον Τρικούπη. Τι πιστεύεις ότι μετράει σε τέτοια παιχνίδια για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα;
Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Σε τέτοιους αγώνες πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι σε επίπεδο τακτικής, μετράνε το πάθος, η ενέργεια και το πόσο πολύ το θέλει μια ομάδα.

Εκτός από τα στοιχεία που ανέφερες και αφορούν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, ποια είναι τα δυνατά σημεία του αντιπάλου σας που πρέπει να περιορίσετε;
Είναι μια πολύ καλή ομάδα ανεξαρτήτως του κακού ξεκινήματος που έκανε στο πρωτάθλημα. Έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και από μακρυά αλλά και κοντά στο καλάθι, οπότε ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού είναι απαραίτητος.

Η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων δίνει ένα επιπλέον κίνητρο;
Αυτά τα παιχνίδια μένουν. Έχουν το χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι και δημιουργείται μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για τους παίκτες.

Μετά το 1/3 του πρωταθλήματος πως κρίνεις το επίπεδο της φετινής Α2 και την επίδοση του Α.Ο.Α. ως τώρα;
Όταν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχουν διακρίσεις που πολύ θα ζήλευαν, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς βάσει των δυσκολιών και των τραυματισμών που είχαμε έως τώρα, νομίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και συνεχώς βελτιωνόμαστε. Σίγουρα όμως θα πρέπει στη συνέχεια να φέρουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα.