Επιστροφή στην αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση για τον Αστέρα Μεσολογγίου, μετά από μία εβδομάδα διακοπής των αγώνων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στη περιοχή μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Την αρχή θα κάνουν “οι μικροί” του Αστέρα Μεσολογγίου, καθώς αγωνίζονται στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ16, με αντίπαλο την αντίστοιχη του Άρη Αιτωλικού. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 11:00 π.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Λίγες ώρες αργότερα, στο Ευηνοχώρι φιλοξενείται η ανδρική ομάδα του Αστερία Μεσολογγίου από την τοπική Α.Ε. Ευηνοχωρίου, στον αγώνα για την προτελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3:00 μ.μ.  με διαιτητές τους κ. Γκιάφη, Σούζας και Μπάξας.

Ο προπονητής και οι παίκτες εκμεταλλεύτηκαν την αναβολή του αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για ξεκούραση μετά τα συνεχή παιχνίδια και προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που διψάει για τη νίκη. Όλοι όμως στον Αστέρα δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου αγώνα και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα.