Στη μάχη που γίνεται χαμηλά του ταμπλό, το αποψινό Παναιτωλικός – Ατρόμητος κατέχει κομβική θέση. Ως σημασία, ως προοπτική. Κατανοητό γιατί η ένταση είναι κυρίαρχη αρκετές ώρες πριν τη σέντρα. Πολλά διακυβεύονται.

Το θερμόμετρο ανέβηκε περαιτέρω επειδή ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης ο Άγγελος Ευαγγέλου. Οι γηπεδούχοι αιτήθηκαν ανάκληση της απόφασης στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ λέγοντας πως έχουν ζητήσει ρητά (μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στις 6/11 συγκεκριμένα) να μην τους σφυρίξει ξανά ο εν λόγω ρέφερι. Οι Περιστεριώτες απάντησαν κατηγορώντας τους προσεχείς τους αντιπάλους για άσκηση πίεσης στον διαιτητή («Ο Παναιτωλικός ναρκοθετεί την ομαλή έκβαση του ματς») και οι Αγρινιώτες έβγαλαν νέα ανακοίνωση για να υπερασπιστούν τη θέση τους και το status τους ως φιλόξενο κλαμπ.

Ας ελπίσουμε οι διαξιφισμοί να περιοριστούν εκεί και το αγωνιστικό να είναι το μόνο που θα μας απασχολήσει σήμερα. Σε ένα ματς για το οποίο ο Γιάννης Αναστασίου κάνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει τους τραυματίες Βργκοτς και Μόρσεϊ. Εκτός παραμένουν και οι Ντίας – Λιάβας. Αντίθετα επιστρέφει ο Ντουάρτε που εξέτισε.

Ο Γιώργος Παράσχος, από την άλλη πλευρά, στερείται τον τραυματία Μουνίθ ενώ παραμένουν νοκ άουτ οι Κλωναρίδης, Γκαλβάο και Γιαννιώτης.