Η κατρακύλα του Ατρομήτου συνεχίζεται. Η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-1 για την 15η αγωνιστική και παρέμεινε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους. Είναι μόλις στο +2 από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει 7 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, ενώ η 12η Λαμία έχει 11 πόντους σε 14 αναμετρήσεις στη φετινή Superleague.

Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι, με τον Γιώργο Παράσχο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο έμπειρος τεχνικός είναι «τελειωμένος» και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων. Στα τέλη Σεπτεμβρίου η διοίκηση του Ατρομήτου προσέλαβε τον Γιώργο Παράσχο για να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση, αλλά ο έμπειρος προπονητής δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις και παρά τις… εκλάμψεις στα ματς με ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης, συνέχισε να… κατρακυλά στη βαθμολογία της Superleague. Η ήττα από τον Παναιτωλικό όπως όλα δείχνουν θα είναι το κύκνειο άσμα του Παράσχου στον πάγκο του Ατρομήτου, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, που δεν περιλαμβάνει τον Ελληνα τεχνικό.

Ο Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν τα «κλειδιά» στον προπονητή της Κ19 του Ατρομήτου και τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων, Γιώργο Κορακάκη. Στον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όταν ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του ήταν εκτός… μάχης με κορωνοϊό. Ο Κορακάκης είχε κάτσει στον πάγκο και είχε οδηγήσει τον Ατρόμητο στη νίκη με 2-0. Την πρώτη νίκη της ομάδας του Περιστερίου στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο εκτιμούν πολύ τις ικανότητές του και θεωρούν ότι μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να τη σώσει από τον υποβιβασμό. Ο Κορακάκης είναι η μία από τις δύο δύσεις που σκέφτεται ο Σπανός και οι συνεργάτες του. Η άλλη είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο 53χρονος προπονητής είναι χωρίς ομάδα από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Κραΐοβα (23/7/2021). Από τότε παραμένει ελεύθερος, με τη διοίκηση του Ατρομήτου να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωσή του. Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας του Περιστερίου αναμένεται να είναι ραγδαίες, με τον Σπανό να έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του Παράσχου και να σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα, αλλά και τον τρόπο που θα βγάλει τον Ατρόμητο από το αδιέξοδο.