Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ο «σύμμαχος» που είχε ο Παναιτωλικός στην υπόθεση του Νάντρεί Ντάγκο.

Σεφτέ μεταγραφικά με τον Γιόχαν Μάρτενσον έκανε ο Παναιτωλικός και ευελπιστεί σύντομα να τελειώσει και το θέμα του Νάντρεϊ Ντάγκο. 

Οι επαφές είναι αρκετά προχωρημένες, η πρόταση έχει κατατεθεί, αλλά πριν μπουν οι υπογραφές, όλα μπορούν να χαλάσουν. Υπάρχει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα με τον 24χρονο Ιβοριανό εξτρέμ και γίνεται προσπάθεια να λυθεί αυτό ώστε να κλειδώσει το deal.

Εφόσον συμβεί άμεσα αυτό, ο Παναιτωλικός θα τελειώσει και με το θέμα του εξτρέμ. Παρεμπιπτόντως, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη Σερί Τιρασπόλ, «χαιρέτησε» μέσω των social media και ο βασικός λόγος για τη συγκεκριμένη του απόφαση είναι ότι δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό ήταν που τον ενόχλησε.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να φανταστεί πως με τέτοιο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ των Μολδαβών, όλο και κάποιος θα έβαζε το χέρι του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκείνος που το έκανε ήταν ο Δημήτρης Κολοβός. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ εκπροσωπούνται και από το ίδιο μανατζερικό γραφείο.

Κλείνοντας, τη φετινή σεζόν ο Νταγκό είχε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Ένα από τα βασικά του προσόντα είναι η ταχύτητα και αυτό το θέλουν οι Αγρινιώτες για τα «φτερά» της επίθεσής τους.