Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου ενημερώνει για το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του συλλόγου που θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή 4 ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ομάδας μας

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα μας. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν μαζί με την ομάδα μας η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, η Αναγέννηση Στάνου και ο Απόλλων Δοκιμίου. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης.

Στις 16.00 η ΑΕ Αγίου Δημητρίου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Δοκιμίου και στις 17:30 η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου την Αναγέννηση Στάνου. Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης την Τετάρτη στις 16:00.

Στο ημίχρονο του τελικού θα βραβευτούν ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας Παύλος Φεγγούλης, ο πρώην παίκτης και πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Καλοκαίρης, ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού και πρώην προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Μπουλιέρης και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Κοντογιάννης.

Με τιμή

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ