O 24χρονος ακραίος που θα ανακοινωθεί άμεσα από τον Παναιτωλικό φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει στα «καναρίνια» και στο «9».

Στην αγωνιστική «εξίσωση» του Παναιτωλικού βρίσκεται ο Ναντρέι Ντάγκο, αφού μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί όπως οι Γιόχαν Μάρτενσον και Γιάννης Ανέστης, κατά χρονική σειρά, όμως επί της ουσίας επίσης λογίζεται ως παίκτης των «κυανοκίτρινων».

Ο 24χρονος που έπαιζε μέχρι πρότινος στη Σέριφ Τίρασπολ θα έρθει στο Αγρίνιο με σκοπό να ενισχύσει τα «καναρίνια» στα άκρα, κυρίως αριστερά, όμως έχει δείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί και «δεύτερος φορ», αν όχι κλασικό «9άρι».

Στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος Μολδαβίας που κατέκτησε με τους «Σερίδηφες» και μέχρι πρόσφατα που έπαιζε εκεί εμφανίστηκε συνολικά σε 30 ματς της μεγάλης τους κατηγορίας, όπου σημείωσε 9 γκολ και έδωσε 5 ασίστ.

Αν μείνουμε στα φετινά του πεπραγμένα θα δούμε ότι βρήκε στόχο 4 φορές σε 15 συμμετοχές και όλες ήταν είναι μέσα από το «κουτί», στα όρια της μικρής αντίπαλης περιοχής.

*Η πρώτη ήταν στο ευρύ 7-1 επί της Ντιναμό Αουτο, όταν στο 26′ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα.

Λίγες ημέρες μετά (28 Αυγούστου) διαμόρφωσε στο 51′ το μετέπειτα τελικό 2-0 της Σέριφ επί της Μπάλτι, με κάθετη κίνηση από τον άξονα σαν «κρυφός σέντερ φορ».

Στο 4-0 επί της Φλορέστι σκόραρε δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90 και πάλι από κοντά, καθώς εκμεταλλεύτηκε ότι η αντίπαλη άμυνα δεν απομάκρυνε.

Από περίπου ίδια θέση βρήκε δίχτυα στο 90’+2′ του 4-0 κόντρα στην Σιντούλ.

Ετσι αποτυπώνεται πως ο Ντάγκο μπορεί να προσφέρει και στο «9», εάν και εφόσον χρειαστεί.