Ο Παναιτωλικός αποδέχτηκε την πρόσκληση του Αίολου Καρπενησίου και συμμετείχε με την ομάδα Κ19 σε φιλικό αγώνα στον οποίο έγινε και η απονομή για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η K19 επικράτησε 1-0 με γκολ του Δήμου.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Αίολου για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Τον Παναιτωλικό εκπροσώπησε στο Καρπενήσι ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης.
Ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Παναιτωλικός δήλωσε μετά τη λήξη του φιλικού της Κ19 με τον Αίολο τα ακόλουθα: «Είναι χαρά μας που βρεθήκαμε στο Καρπενήσι μετά την πρόσκληση των καλών φίλων από το συμβούλιο του Αιόλου. Ήρθαμε να τιμήσουμε τον Αίολο ως πρωταθλητή Ευρυτανίας. Να ευχηθώ τα καλύτερα όσο δύσκολοι και αν είναι οι αγώνες μπαράζ. Εμείς είμαστε γείτονες, ο Παναιτωλικός είναι σταθερά πολλά χρόνια στο Καρπενήσι και είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ. Η χρονιά του Παναιτωλικού ήταν πολύ καλή, καταφέραμε να ξεμπλέξουμε νωρίς από τις περιπέτειες του υποβιβασμού που είχαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια και θεωρούμε και θέλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι»