Ο Παναιτωλικός και ο Βόλος δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Έψαχναν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και να γευτούν την χαρά της νίκης. Και οι δύο άλλωστε κοιτούν την ερχόμενη σεζόν, ενώ ο Βόλος πήγε στο Αγρίνιο με 15 παίκτες, αφού έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι εκκαθαρίσεις.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και η ομάδα της Μαγνησίας, έπαιξαν ελεύθερα, είχαν φάσεις, αλλά έμειναν στο 0-0 και βαδίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία.

Σχηματισμοί

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με ττον Ανέστη κάτω στην εστία, δεξί μπακ ήταν ο Αποστολάκης, αριστερό ο Περέιρα και στόπερ οι Λάρσον, Αντούνες. Στα χαφ οι Φλόρες, Μάρτενσον, στα άκρα οι Ντουάρτε, Μόρσεϊ και ο Μπελεβώνης πίσω από τον Βέργο.

Ο Κώστας Μπράτσος είχε τον Κλέιμαν στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα τους Σιέλη,  Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, δεξί μπακ χαφ ο Άλχο, αριστερό ο Τσοκάνης και στα χαφ οι Μπαριέντος, Μεταξάς. Οι Φερνάντες, Ροσέρο πλαισίωναν τον Φαν Βέερτ, ο οποίος ήταν στη κορυφή.

Μεγάλες ευκαιρίες ο Βέργος

Το ματς είχε ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να έχει τις δύο πιο σημαντικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 12’ ο Περέιρα έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Βέργος έκανε την κεφαλιά και ο Κλέιμαν απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 17’ σουτ του Φερνάντες ήταν άστοχο, ενώ στο 26’ δεν βρήκε στόχο και ο Μπελεβώνης. Στο 28’ ο Παναιτωλικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπελεβώνης στον κενό χώρο, έπαιξε κάθετα για το Βέργο, ο οποίος από πλάγια αριστερά θέλησε να εκτελέσει.

Ο Κλέιμαν, ο οποίος βγήκε από την εστία ακούμπησε, λίγο την μπάλα, αλλά αυτή είχε πορεία προς την εστία. Εκεί βρέθηκε ο Τσοκάνης που με το κεφάλι την απομάκρυνε στη γραμμή.

Ο Βόλος στη συνέχεια βρήκε τρεις τελικές. Στο 31’ σουτ του Ροσέρο έφυγε άουτ και στο 33’ κεφαλιά του Άλχο μπλόκαρε ο Ανέστης. Στο 35’ αστόχησε και ο Μεταξάς. Στο 42’ ο Κλέιμαν νίκησε τον Βέργο, ο οποίος σούταρε από κοντά και στο 45’ μακρινό σουτ του Ροσέρο, μπλόκαρε ο Ανέστης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη φάση για τον Βόλο. Συγκεκριμένα, στο 51’ ο Ανέστης απέκρουσε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Μπαριέντος και στο 53’ δεν είχε πρόβλημα ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού σε σουτ του Άλχο.

Στο 55’ αστόχησε ο Βέργος και στο 58’ σουτ του Μόρσεϊ απέκρουσε ο Κλέιμαν. Στο 60’ μακρινό σουτ του Ντουάρτε δεν βρήκε στόχο και στο 67’ σουτ του Φλόρες έφυγε λίγο άουτ.

Στο 78’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο, όταν ο Φαν Βέερτ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Ανέστης.

Δοκάρι οι Αγρινιώτες

Το ματς έκλεισε με δύο ευκαιρίες για τον Παναιτωλικό. Ο Κλέιμαν στο 87′ είχε απάντηση σε δυνατό σουτ του Καρέλη.

Στο 91′ σέντρα σουτ του Ντουάρτε κατέληξε στο δοκάρι.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (80’ Λούι), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Φλόρες, Μάρτενσον  (86’ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (61’ Νταγκό), Μπελεβώνης (61’ Καρέλης), Βέργος.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Σιέλης, Άλχο, Τριανταφύλλου (63’ Ριένστρα), Γκουλέν, Τσοκάνης, Μεταξάς (83′ Λογαράς), Μπαριέντος, Φερνάντες, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.