Το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας για το 2022.

Το πρωί της Δευτέρας (9/ 5) πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο ο τελικός του θεσμού , με το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου να επικρατεί με 3-2 του αντίστοιχου της Ναυπάκτου στον τελικό .

Η ομάδα του 1ου  Γενικού Λυκείου Αγρινίου με προπονητή τον Γιώργο Αρμύρα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση , έχοντας δυο δοκάρια στο 31΄με τον Μπρατσιώτη και στο 49΄΄με τον Τσουμάνη.

Στη συνέχεια και σε διάστημα 10 λεπτών οι Αγρινιώτες πέτυχαν 3 γκολ και ουσιαστικά τελείωσαν την αναμέτρηση.

Στο 52΄με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Μπρατσιώτης ανοίγει το σκορ, και στο 55΄ο Τουφεκούλας διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 60΄και πάλι ο Μπρατσιώτης πέτυχε ένα ακόμη γκολ (3-0)

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Νάυπακτος με δυο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι πρωταθλητές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας (1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου) θα αγωνισθούν την Τρίτη στον Τελικό της Περιφέρειας στην Γαστούνη, αντιμετωπίζοντας το 1ο Γενικό Λύκειο Γαστούνης

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο προπονητής Γιώργος Αρμύρας είναι οι εξής:

Ταγκαλος, Κοντογιάννης (60΄Τουφεκούλας) Ζαμπαρας, Καραθανος, Προδρομίτης (60΄Αλεξανδράκης), Παπαδόπουλος Τσουμανης , Κοκόσης Λιάτσος Γιωτόπουλος, Μπρατσιωτης (65 Λαμπράκης)

Επίσης ο προπονητής Γιώργος Αρμύρας ευχαριστεί

Την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και το γραφείο Φυσικής Αγωγής ,  των γυμναστών των λυκείων του Νομού, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν , ξεπερνώντας  όλα τα προβλήματα,  και οι μαθητές να δώσουν παρών στο γήπεδο κατακτώντας την πρώτη θέση