Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από τις ομάδες της Super League.

Super League νέα 10/5: Μόνο με την ΑΕΚ δεν έχει πάρει βαθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς αριστερό μπακ στο ΟΑΚΑ οι Ηπειρώτες. Το deal με Τεννέ ήταν και για Super League. Τα «θέλω» του Κιάκου που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν στη Νίκαια.

ΠΑΣ Γιάννινα: To ρεκόρ με την ΑΕΚ και τα αριστερά μπακ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κόψει βαθμούς από όλους τους «μεγάλους». Αήττητος με Άρη (δύο νίκες, μια ισοπαλία), δύο νίκες (και δύο ήττες με ΠΑΟΚ), ακόμα και με τον Ολυμπιακό έχει πάρει βαθμό (μια ισοπαλία, τρεις ήττες). Με την μόνη ομάδα που δεν έχει κανει… σεφτέ ο «Άγιαξ», η ΑΕΚ. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Την Τετάρτη (11/5) στο ΟΑΚΑ το τελευταίο της σεζόν!

Με απουσίες που προέκυψαν μετά τον ΠΑΟΚ οι Ηπειρώτες. Με 18άδα και χωρίς τους τραυματίες Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκες, Πίρσμαν. Ο τελευταίος χάνει όλο το υπολοιπο των play off. Εκτός και οι Ποζνάνσκι, Κόντε, Μορέιρα. Αριστερός μπακ ούτε για… δείγμα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ηρακλής Μεταξάς!

Ιωνικός: Η πρόταση στον Κιάκο και οι…συμμετοχές!

Ορατό πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ιωνικό ο Γιάννης Κιάκος. Ο νεαρός αριστερός μπακ, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime,  έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, περίπου στα ίδια οικονομικά δεδομένα με εκείνη που του έχει καταθέσει ο Ιωνικός Το ζητούμενο για τον ποδοσφαιριστή, όπως ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στο περιβάλλον του, δεν είναι τα χρήματα, αλλά ο χρόνος συμμετοχής. Κάτι που δεν μπορεί να του το εγγυηθεί κανείς στην ομάδα της Νίκαιας, με δεδομένο οτι ο Βαλεριάνος είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας. Θέση που κέρδισε πανάξια με τις φετινές του εμφανίσεις.

Aστέρας Τρίπολης: Καπίγια δύο μήνες μετά!

Ο Ενέκο Καπίγια ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πάτησε χορτάρι μετά από δύο μήνες απουσίας. Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε στο τελευταίο 15λεπτο κόντρα στον ΟΦΗ στη Κρήτη. Η τελευταία συμμετοχή του Ισπανού αμυντικού μέσου στις αρχές Μαρτίου (2/3) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Aτρόμητος: Επιστρέφει ο Αθανασίου

Στο πλαίσιο της απόκτησης του Τζοβάρα από τη Νίκη Βόλου, ο Νίκος Αθανασίου παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες στους «κυανόλευκους». Το πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώθηκε και ο 21χρονος ακραίος αμυντικός επέστρεψε στο Περιστέρι, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον Κρις Κόλμαν ενόψει της επόμενης σεζόν.

Απόλλων Σμύρνης: H συμφωνία ήταν και για Super League 2

Δεν κατάφερε να πάει στο μπαράζ ο Απόλλων Σμύρνης και υποβιβάζεται στη Super League 2. Η διοίκηση Μονεμβασιώτη δεν δείχνει να παίρνει εν θερμώ αποφάσεις, ωστόσο είναι δεδομένο οτι το καλοκαίρι θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα της Ριζούπολης. Ο Μπάμπης Τεννές, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στην ομάδα. Τουλάχιστον αυτή ήταν η συμφωνία των δύο πλευρών, όταν ανέλαβε την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Αρκετοί ωστόσο από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναμένεται να αποχωρήσουν.