Αλλάζει το τοπίο ενόψει της εκλογικής διαδικασίας στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

Μια είδηση που προκαλεί… σεισμικές δονήσεις έρχεται από την Αθήνα, καθώς  δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τα σωματεία Μινωικής και Γόρτυνας στην προσφυγή που είχαν κάνει για τις εκλογές της ΕΠΣΗ!

Τα δύο σωματεία προσέφυγαν ζητώντας να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΠΣΗ στις 15 Μαίου και να μην ψηφίζουν μόνο τα 26 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο!

Η απόφαση του πενταμελούς Δικαστηρίου, που αποτελείται από Αρεοπαγίτες, αποτελεί νέο «χαστούκι» για το Μητρώο του Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Πλέον στην ΕΠΣΗ αναμένουν το σκεπτικό της απόφασης, καθώς αλλάζει το τοπίο ενόψει της εκλογικής διαδικασίας και ανοίγει ο δρόμος για να συμμετέχουν και τα 80 περίπου σωματεία της Ένωσης και όχι μόνο τα 26 εγγεγραμμένα στο Μητρώο. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο και οι επόμενες ώρες για τις αποφάσεις που θα παρθούν είναι κρίσιμες.

Οφείλουμε πάντως να τονίσουμε ότι η ξεκάθαρη θέση του Νίκου Τζώρτζογλου, όσο και των στενών συνεργατών του και ιδιαίτερα του Α’ Αντιπροέδρου της Ένωσης κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη, είναι να έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα σωματεία και όχι μόνο τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο και ασφαλώς η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποτελεί μια μεγάλη νίκη των θέσεων της ΕΠΣΗ!