Έπεται και συνέχεια στις αποδεσμεύσεις στον ΟΦΗ μετά τον Καστάνιος. Έχει βρει τον επόμενο προπονητή και δεν αλλάζει την πετυχημένη «συνταγή» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλά γράφονται, αλλά λίγα ισχύουν για τις ανανεώσεις στον Ιωνικό. Οι εξελίξεις στην υπόθεση στοιχηματισμού πρώην αξιωματούχου του Παναιτωλικού!

ΟΦΗ: Καστάνιος και έπεται συνέχεια στις αποχωρήσεις

Την ερχόμενη εβδομάδα, μετά το τέλος των play out θα ανακοινωθεί το «διαζύγιο» της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Λουκ Καστάνιος. Όπως επιβεβαίωσε στη συνάντηση του με τους δημιοσιογράφους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, η αποχώρηση του Ολλανδού δεν θα είναι η μόνη, αφού θα αποχωρήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια. Καμάου, Φαν Ντάινεν, Σελίμοβιτς είναι στην black list του προπονητή των Κρητικών.

Χωρίς επτά παίκτες θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο (114/5-17.00), στο τελευταίο του παιχνίδι για τα play out. H αποστολή θα αναχωρησει το πρωί της Παρασκευής από το Ηράκλειο, χωρίς τους Λάμπρου, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Επάσι, Βατέρμαν, Κοροβέση και Καστάνιος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έχει βρει τον επόμενο προπονητή!

Όπως αποκαλύψε το Sportimeo Αστέρας Τρίπολης μιλάει με τον Ηρακλή Μεταξά. Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ρήτρα αποδέσμευσης και αν καταβληθεί «σπάει» το συμβόλαιο του. Οι Ηπειρώτες είναι πλέον ενήμεροι για τις επαφές των δύο πλευρών και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις του για τον διάδοχο, αν τελικά ο Μεταξάς κατηφορίσει στην Τρίπολη. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει οτι ο «εκλεκτός» για την άκρη του πάγκου έχει ήδη βρεθεί. Η επιτυχημένη «συνταγή» της τελευταίας τριετίας δεν πρόκειται να αλλάξει.

Στην αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να βρίσκονται οι Κόντε και Γκαρντάφσκι, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα και ενσωματώθηκαν με την υπολοιπη ομάδα.

Iωνικός: Ούτε κοντά, ούτε μακριά με τις ανανεώσεις!

Καμία οριστική συμφωνία για ανανέωση, πέρα από την επίσημη που έχει ήδη ανακοινωθεί του Μύγα και την προφορική με τον Χουτεσιώτη. Τυπικό είναι το θέμα και με τον Τσιγκρίνκι, ενώ πολύ κοντά είναι και ο Ντάλσιο, με την οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών να είναι μικρή.

Με τους υπόλοιπους, εν αντιθέσει με κάποια δημοσιεύματα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις χωρίς να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ακόμα.

Οσον αφορά τον Κιάκο, ο νεαρός μπακ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά, όπως ενημέρωσε, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα αποχωρήσει, αφού όπως όλα δείχνουν και προς επιβεβαίωση του Sportime έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναιτωλικός: Άμεσα η εκδίκαση της υπόθεσης στοιχηματισμού

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση του ύποπτου στοιχηματισμού του πρώην Γενικού Αρχηγού του Παναιτωλικού στον αγώνα ΟΦΗ – Παναιτωλικός (2-4) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει κάνει εισήγηση για υποβιβασμό των Αγρινιωτών! Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Κορνέλιους είχε δεχθεί εσκεμμένα κίτρινη κάρτα, ενώ στην ίδια φάση κάνει και πέναλτι. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί εντός της επόμενης εβδομάδας, με την ΠΑΕ Παναιτωλικός να έχει κληθει σε απολογία την επόμενη Παρασκευή 20/5.