Κάλεσμα στους φιλάθλους  να βρεθούν στο γήπεδο , απευθύνει η διοίκηση της Αναγέννησης Στάνου.

Τη Κυριακή 15 Μαΐου (15.00) η Αναγέννηση Στάνου μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας  επί της ΑΕ  Ξηροβουνίου, καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Αστέρα Πετριτή για να βρεθεί όλο και ποιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα , με στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Θεωρείται κρίσιμο και σημαντικό ματς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (2 νίκες σε 2 αγώνες), και όπως επιβάλετε σε τέτοιες αναμετρήσεις, το γεμάτο γήπεδο είναι… μονόδρομος και ώθηση προς τους ποδοσφαιριστές να αντεπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Αναγέννησης Στάνου καλούν τους φιλάθλους της Αμφιλοχίας , αλλά και του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο στον αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή (15.00) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την  άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Οι ομάδες είναι ισχυρές όταν έχουν δίπλα τους, και στα εύκολα και στα δύσκολα, «το λαό» τους, και η φετινή Αναγέννηση Στάνου αξίζει την στήριξη όλων μας.