Τον απολογισμό της σεζόν με τον Παναιτωλικό αλλά και τους στόχους της ερχόμενης, ανέφερε αποκλειστικά με δηλώσεις του στο BN Sports, ο Νίκος Βέργος.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενώ πέρασε και από τη Καστίγια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νίκος Βέργος έχει βρει τον εαυτό του στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό και η φετινή σεζόν του ανέβασε κατακόρυφα την αξία του. Ο 26χρονος φορ μέτρησε οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν από τους παίκτες που εντυπωσίασαν στη Super League.

Το ματς κόντρα στον Ιωνικό ήταν το τελευταίο της σεζόν, με τον ίδιο να κάνει τον απολογισμό αποκλειστικά στο BN Sports. Η θετική αύρα, το μέλλον του και οι σκέψεις για τη θέση που τερμάτισε η ομάδα.

  • Πες μου για τη φετινή σεζόν πως νιώθεις. Είσαι ευχαριστημένος;

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να σωθούμε. Το καταφέραμε σε γενικές γραμμές και νωρίς κιόλας αλλά είχαμε σκαμπανεβάσματα και αυτά πρέπει να κοιτάξουμε για του χρόνου»

  • Έκανες γεμάτη σεζόν, σκόραρες. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου;

«Όντως έκανα γεμάτη σεζόν και είμαι ευχαριστημένος από τα γκολ. Θα ήθελα λίγα παραπάνω βέβαια (γέλια) γιατί είχα αρκετές ευκαιρίες για να πετύχω και άλλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα δουλέψω το καλοκαίρι και του χρόνου θα πάω να τα… βάλω»

  • Στόχοι για το μέλλον;

«Δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει γιατί έληξε το συμβόλαιό μου με τον Παναιτωλικό και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι σίγουρο»

  • Εσύ θες να μείνεις όμως;

«Είναι κάποια πράγματα που θα συζητήσω με τον μάνατζερ μου και θα δούμε»

  • Τι κρατάς από τη φετινή σεζόν; Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή;

«Κρατάω το διάστημα που κερδίσαμε τις «μεγάλες» ομάδες και είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ομάδας. Το κάναμε σε μικρό χρονικό διάστημα και μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

  • Οι εμφανίσεις σου απέναντι στις «μεγάλες» ομάδες, ήταν κάτι σαν… απάντηση επειδή έπαιξες σε κάποιες από αυτές;

«Όχι δεν θα έλεγα ότι έδωσα απάντηση. Ίσα-ίσα έχω πολύ καλές αναμνήσεις από όλες τις ομάδες. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% στο γήπεδο και σε κάποια παιχνίδια κερδίζεις σε άλλα όχι. Αλλά ο στόχος μου είναι μόνο αυτός»

Πηγή: bnsports.gr