Η Αναγέννηση Στάνου ήταν σαρωτική και ανώτερη στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Νέας Σελεύκειας επικρατώντας στη Ηγουμενίτσα με το εντυπωσιακό 4-0 για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική.

Καλό ήταν το ξεκίνημα για τη ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη. Στο 12΄ο Αγγέλης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Καβαλλάρη και άνοιξε το σκορ. Ο Γιαννιώτης στο 26΄με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την Αναγέννηση, και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44΄) ο Νικολογιάννης αύξησε τον δείκτη του σκορ 0-3…και κάπου εκεί τελείωσε το ματς!!

Στο β΄ημίχρονο ο Νίκος Μιμιγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο (έγιναν πέντε αλλαγές) , και το σκορ δεν πήρε διαστάσεις θριάμβου!!

Στο 60΄ ο Αγγέλης  έβαλε και το κερασάκι στη τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα..

Μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής η Αναγέννηση Στάνου βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, τρεις μακριά από τον Αστέρα Πετριτή που έχει 10 , αλλά με ένα ματς περισσότερο.

 

Διαιτητής: Μαυρίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Σαμαράς (Ημαθίας) – Τραούδας (Χίου)

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης):

Καραγκούνης, Παγώνης (64΄Δράκος), Καραλής (59΄Βασιλάρης), Μπακαδήμας, Ψηλός (68΄ Αλπέντζος), Νικολογιάννης, Αγγέλης, Γιαννιώτης, Γώγα (64΄Τζαμαλής), Τσιούνης, Καβαλλάρης (68΄Καρακασίδης)

ΑΕ Νέας Σελεύκειας (Καρύδης Αλέξανδρος)

Βενέτης, Κατσέλης, Βάσιος Α. ( 46΄ Ζύγος), Βασιλείου, Γιαννάκος ( 69΄Μπαλλα), Βάσιος Ε., Γαλάνης, Γόγολος ( 63΄Μάντζας), Γούσης, Κυβρανόγλου, Σούφης ( 69΄Καντρης)