Με εκτός έδρας  ήττα 2-0 από την Θύελλα Κατσικάς ολοκληρώνονται για την Αναγέννηση Στάνου οι αγώνες μπαράζ για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Στο φινάλε του «μίνι» πρωταθλήματος η Αναγέννηση Στάνου αν και αγωνίσθηκε πολύ καλύτερα από την Θύελλα γνώρισε τη ήττα με 2-0 και θα αγωνίζεται και πάλι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκει στην Αναγέννηση, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καραλή ο Καβαλλάρης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ

Στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάνου (5΄),  πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γούλας σε ανατροπή από τον Καραγκούνη.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης πήραν τα ηνία του αγώνα, στο 13΄δυνατό σουτ του Νικολογιάννη έφυγε άουτ, ενώ στο 33΄διαμαρτυρήθηκαν  για πέναλτι σε  χέρι του Ψαρά μετά από ατομική προσπάθεια του Νικολογιάννη, με το ρέφερι να μην το καταλογίζει.

Στην επανάληψη, κεφαλιά του Ψηλού στο 53΄έφυγε άουτ , καθώς επίσης την ίδια τύχη είχε και κεφαλιά του Καβαλλάρη στο 61΄. Στο 64΄ο Καραλής με συρτό σουτ δεν μπόρεσε να απειλήσει τη αντίπαλη εστία, ενώ, και στο 76΄απευθείας εκτέλεση του Καβαλλάρη έφυγε άουτ.

Στο  89΄ ο Δημητρακάκης με ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Φουστανάς (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολής – Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας):

Αναστασίου, Κολιούσης, Μελιγγιώτης, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (63′ Ζήκος), Γούλας (80′ Μαρούλης), Πολυχρόνης, Παπουτσής (80′ Δημητρακάκης), Κατσίφας (80′ Κυριακίδης), Βαρτζιώτης (57′ Καζαντσίδης).

Αναγέννηση Στάνου (Μιμηγιάννης):

Καραγκούνης Παγώνης, Καραλής, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης, Δράκος (50′ Βασιλάρης), Αγγέλης (66′ Αλπέντζος), Καβαλλάρης, Τσιούνης (46′ Γώγα).