Ο Περικλής Κουρουπάκης ήταν ένα από τα ονόματα που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων Ανδρών, με συνέπεια να πρέπει να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ ενόψει του προπονητικού διημέρου στις 3 και 4/6. Ο ΑΟ Αγρινίου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε χαρακτήρισε ως τιμή την κλήση του 20χρονου σέντερ της ομάδας στην Εθνική, ενώ δεν ξέχασε να του ευχηθεί να βρεθεί και στις τελικές κλήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Χανιώτης σέντερ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των “πρασίνων”, μετρώντας 12,2 πόντους και 8,5 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις κλήσεις του προπονητικού διημέρου της Εθνικής Νέων Ανδρών ο Περικλής Κουρουπάκης
Η Εθνική Νέων Ανδρών θα έχει ένα προπονητικό διήμερο στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 3/6 και το Σάββατο 4/6 και στις κλήσεις βρίσκεται ο αθλητής της ομάδας μας Περικλής Κουρουπάκης.
Οι αθλητές κλήθηκαν για τις πρώτες προπονήσεις ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στις 13 Ιουνίου. Η Εθνική μας θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου από τις 16 έως τις 24 Ιουλίου.
Η κλήση του Περικλή σε αυτό το πρώτο στάδιο των προπονήσεων αποτελεί τεράστια τιμή και για την ομάδα μας και του ευχόμαστε να βρεθεί στις τελικές επιλογές της Εθνικής μας ομάδας.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ