Στη Λίγκα εδώ και μέρες έχει αρχίσει μία συζήτηση για το ενδεχόμενο αλλαγών σε τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Σε αυτή τη φάση το σωστό είναι να αναφέρουμε πως οι αποφάσεις της Λίγκας για το πως και με πόσες ομάδες θα θέλει να διοργανώσει το πρωτάθλημά της θα προκύψουν το διάστημα 1η έως 25 Ιουλίου. Δεν θα ληφθούν τώρα δηλαδή. Οι συζητήσεις και οι διεργασίες όμως καλά κρατούν.

Στη Super League Interwetten εδώ και κάποιες μέρες έχει αρχίσει η κουβέντα για την πιθανή αλλαγή του format του πρωταθλήματος αλλά και το ενδεχόμενο διαφοροποίησης για τον αριθμό των ομάδων (για μικρότερο ή και πιο μεγάλο). Επί τάπητος τέθηκαν εκδοχές με 12, 14 και 16 ομάδες (με τέτοιον αριθμό) αλλά και φόρμουλα για play offs και play outs.

Η Λίγκα θα αποτανθεί σε ειδική εταιρεία που έχει σχέση με το αντικείμενο για να πάρει μία πιο καλή άποψη και να δει από πρώτο χέρι το τι ισχύει στα ξένα πρωταθλήματα αλλά και σε ανταγωνιστικές Λίγκες. Και ενώ η συζήτηση για την προκήρυξη είναι να γίνει 1-15 Ιουλίου εάν η Διοργανώτρια Αρχή της Super League Interwetten χρειαστεί έξτρα μέρες θα ζητήσει παραπάνω χρόνο (10 μέρες) από την ΕΠΟ για να καταλήξει στις αποφάσεις της.