Η ανακοίνωση στην ομάδα που δημιούργησαν στο facebook οι δικηγορικοί σύλλογοι για το πρωτάθλημά τους.

Αναφέρει την αποχώρηση της Λεμεσού απο το πρωτάθλημα μετά τις καταγγελίες της ομάδας του Αγρινίου, και την παραίτηση της ένστασης απο τους Αγρινιώτες. Σε αυτή την περίπτωση ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου συνεχίζει στα τελικά του πρωταθλήματος. 

Από τον εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής ομάδος Δ.Σ. Λεμεσού λάβαμε σήμερα την εξής επιστολή (δήλωση αποχώρησης από το 37ο ΠΠΠΔΣ):

“Αγαπητοί κύριοι Συνάδελφοι,
Η επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού μετά από πολύωρη συνεδρία χθες το βράδυ, λαμβάνοντας υπόψη την περιρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και τα όσα πρόσφατα καταλογίζουν στην ομάδα μας και τα μέλη αυτής προσωπικά με προσβλητικά σχόλια από αριθμό μελών και ποδοσφαιριστών διαφόρων ομάδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως επίσης και την ύπαρξη μιας και μόνο αντίδρασης και τοποθέτησης του αγαπητού συναδέλφου Γιώργου Λαμπαδάκη από την ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου, αποφάσισε την άμεση και οριστική αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας από τους τελικούς της Λάρισας και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Επίσης με βάση την παραπάνω απόφαση μας αιτούμαστε από την Επιτροπή Ενστάσεων την μη έκδοση απόφασης στην ένσταση της ομάδας του Αγρινίου.
Απάντηση στην καταγγελία της ποδοσφαιρικής ομάδας Αγρινίου, αν και δεν θα έχει οποιοδήποτε νόημα ενόψει αποχώρησης της ομάδας μας, θα γίνει αν κριθεί ορθό σε κατοπινό στάδιο.Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στα τελικά της Λάρισας και καλή συνέχεια στο Π.Π.Π.Δ.Σ.
Εκ της Επιτροπής της ομάδας του Δ.Σ. Λεμεσού”

Κατόπιν της ανωτέρω επιστολής εκ μέρους Δ.Σ. Λεμεσού, ο εκπρόσωπος των Δικηγόρων Αγρινίου μας απέστειλε επιστολή με το εξής περιεχόμενο:

“Συνάδελφοι,
μετά την αποχώρηση της ομάδας της ΛΕΜΕΣΟΥ από την τελική φάση της Λάρισας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και μετά από συνεννόηση μας μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια με την ομάδα της ΛΕΜΕΣΟΥ, δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από την ένστασή μας που εκδικάστηκε χθες στη Λάρισα και αιτούμαστε να μην εκδοθεί απόφαση επ’ αυτής.
Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Αγρινίου”