Γνωρίζεται καλά (οι αναγνώστες μου ), ότι δεν μου αρέσει να γράφω για τους ρέφερι, ούτε καλά ούτε άσχημα. Τους θεωρώ αναγκαστικό κομμάτι ενός αγώνα και ως εκεί.

Αλλά μετά από όσα ενημερώθηκα ότι έγιναν στην δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων  ΔΑ Ιωαννίνων και ΔΑ Ακαρνανίας για την προημιτελική φάσης του 20ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου  Αστυνομικών διευθύνσεων Ελλάδας, πρέπει να αλλάξω γνώμη!!

Την Πέμπτη στα Γιάννενα έγινε ο επαναληπτικός αγώνας ΔΑ Ιωαννίνων και ΔΑ Ακαρνανίας για μια θέση που οδηγεί στο φαιναλ-φορ της διοργάνωσης που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στις 18-19 Ιουνίου

Η ΔΑ Ακαρνανίας γνώρισε την ήττα με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί…. σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος!!

Από τον ρέφερι και τους βοηθούς του που ανήκουν στην Ένωση Ιωαννίνων!!

Οι μαρτυρίες  από ποδοσφαιριστές οικογενειάρχες που αγωνίστηκαν  και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ σε αρκετές ομάδες, χωρίς την παραμικρή αντίδραση μέσα στο γήπεδο!!!

Η ομάδα της ΔΑ Ακαρνανίας μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο βρέθηκε στα Γιάννενα με στόχο να μην ηττηθεί για να βρεθεί στο φαιναλ-φορ.

Δυστυχώς όμως …. Δεν μπορεί σε κάθε ματς οι ποδοσφαιριστές να νικάνε, αντιπάλους, διαιτητές, βοηθούς, και παρατηρητές….

Πολλά παράπονα για τον ρέφερι (ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες αν και αστυνομικός της Δ. Α Ιωαννίνων προσποιούνταν τον πολίτη μέχρι που έγινε αντιληπτός και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων)  και τους βοηθούς του:

Οφσάιντ πάνω από 3 μέτρα το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ΔΑ Ακαρνανίας!!

Στην συνέχεια αν και έγινε  γρήγορα η ισοφάριση, με ανύπαρκτο φάουλ δέχθηκε και δεύτερο γκολ . Πέναλτι «φάντασμα» και 3-1 οι Γιαννιώτες!!

Μείωσε σε 3-2 η ΔΑ Ακαρνανίας και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με την ΔΑ Ακαρνανίας να έχει την υπεροχή στην παράταση να δημιουργεί ευκαιρίες  για γκολ , και τον ρέφερι να σφυρίζει την λήξη του αγώνα πέντε λεπτά νωρίτερα!!!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από δύο λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι με την ομάδα της ΔΑ Ακαρνανίας κατά την διάρκεια του αγώνα να θέλει να αποχωρήσει από το γήπεδο !!!

Ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών της ΔΑ Ακαρνανίας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάτι λάθος γίνεται στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου  Αστυνομικών διευθύνσεων Ελλάδας.

Η ΔΑ Ακαρνανίας ετοιμάζει έγγραφο με βίντεο στην διοργανώτρια αρχή, ενώ στο  συμβούλιο της ομάδας θα παρθεί απόφαση αν οι άνθρωποι της ομάδας θα δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα …

Για την ιστορία της αναμέτρησης τα γκολ της ΔΑ Ακαρνανίας πέτυχαν οι Τσεκούρας και Αυδής, ενώ ο τερματοφύλακας Θεοδωρακόπουλος απόκρουσε πέναλτι .., με την ΔΑ Ακαρνανίας να γνωρίζει την ήττα με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι.