Ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού εκδήλωσε ο Παναιτωλικός. Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει για αριστερό μπακ. Οι ”πράσινοι”, διατήρησαν στο δυναμικό τους τον Χουανκάρ και ψάχνονται για δεύτερο αριστερό μπακ. Καθώς ο Χατζηθεοδωρίδης δεν βρίσκεται στα σχέδια του Γιοβάνοβιτς. Έτσι έχουν ανοίξει τα ραντάρ τους στην μεταγραφική πιάτσα…

Στο πλαίσιο αυτό, σε αρκετές ομάδες που ψάχνονται για αριστερό μπακ, ”γυάλισε” ο μπακ των ”πράσινων”. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PAOPANTOU, μάνατζερ πρότεινε τον έμπειρο αμυντικό στον Παναιτωλικό. Το ρεπορτάζ μας αναφέρει, ότι παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχει ήδη 2 αριστεροπόδαρους, δεν του περνάει καθόλου απαρατήρητος ο παίκτης. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις.

Το ζήτημα θα κριθεί σε κάθε περίπτωση ανάμεσα στις 3 πλευρές, και θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναιτωλικού, όπου θα διαπιστωθεί, αν χρειάζεται ενίσχυση στην πτέρυγα από τον Γιάννη Αναστασίου.

Νίκος Παγκάκης

paopantou.gr