Δημήτρης Παπαδόπουλος παρά το γεγονός ότι κατάφερε να σώσει την ομάδα, δεν θα συνεχίσει στο Αγρίνιο, διότι o οργανισμός ήθελε να πάει σε άλλη λύση. Διακαής πόθος της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος, καθότι ο έμπειρος προπονητής έχει την τεχνογνωσία να οδηγεί ομάδες που δεν διαθέτουν πολύ υψηλούς προϋπολογισμούς. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν δύσκολες, αλλά τα τελευταία 24ωρα ξεπεράστηκαν αρκετά εμπόδια και πλέον η συμφωνία απέχει πολύ λίγο.

Έτσι ο έμπειρος προπονητής θα προπονήσει και την έτερη ομάδα του νομού, καθότι θυμίζουμε πως ο κόουτς Καλαμπάκος ήταν στην τεχνική ηγεσία του Μεσολογγίου για τρία χρόνια. Μάλιστα στον πάγκο της ομάδας της πρωτεύουσας του νομού πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2019-20 και κατ’ επέκταση την άνοδο στην Α1. Από τον Χαρίλαο Τρικούπη αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο και τον Κεραυνό Στροβόλου με τον οποίο πήγαινε πολύ καλά αν κι αποτέλεσε παρελθόν.

Μετά την Κύπρο και την Δυτική Ελλάδα ολοκλήρωσε την σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας, αναλαμβάνοντας ακόμη μία δύσκολη αποστολή. Τελικά η ομάδα της Ημαθίας υποβιβάστηκε, διότι ηττήθηκε με 3-2 από την ομάδα που ο 57χρονος τεχνικός είναι κοντά στο να αναλάβει. Επίσης ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει τριετή θητεία στην Α1 με Κόροιβο Αμαλιάδας (2016-18) και Μεσολόγγι (2020-21), ενώ διαβατήριο του για την μετάβαση στην Α1 αποτέλεσε η σεζόν 2015-16, όταν κι οδήγησε το αγαπημένό του και νεανικό Παγκράτι στα πλέι οφ της Α2.

Καταλαβαίνουμε ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση το Αγρίνιο θα έχει κάνει μια σπουδαία συμφωνία που αυτόματα ανεβάζει τις προσδοκίες ενόψει της επόμενης σεζόν. Άλλωστε στόχος του ΑΟΑ είναι να έχει μια ακόμη καλύτερη πορεία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ όταν επισημοποιηθεί το ντιλ τότε ο σύλλογος θα προχωρήσει τόσο στην απόκτηση όσο και στην ανανέωση παικτών, με στόχο της ομάδας να αποτελεί η διατήρηση ενός σημαντικού μέρους τους κορμού.