Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Θέρμου αναφέρει τα εξής:

Κύριε Αυγενάκη μετά από μεγάλη σκέψη πήρα το θάρρος μετά τις πρόχειρες εκλογές που έγιναν την Παρασκευή 17 – 6- 2022 να βγάλω αυτή την ανακοίνωση εκπροσωπώντας 24 σωματεία σαν καινούργιο μέλος του ΔΣ της Ένωσης.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, περιμένοντας άμεση απάντηση,  γιατί κρίνετε το μέλλον 27 ποδοσφαιρικών σωματείων , αν θα συνεχίσουν με τον νόμο Αυγενάκη, η θα κλειδώσουν στα συρτάρια των γραφείων τους με το χουντικό καταστατικό του κυρίου Παπαχρήστου, και τον τηλεκατευθυνόμενων  συνεργατών του.

Θα θέλαμε να μας απαντήσετε αν κάποιο καταστατικό που αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προέδρου και τον τηλεκατευθυνόμενων συνεργατών του, καταργεί έναν νόμο που παίρνει ένας υφυπουργός για την καλύτερη λειτουργία στο κομμάτι του αθλητισμού ;

Εμείς τα σωματεία κάναμε αυτό που μας είπατε ανεξαρτήτως κόστους και χρόνο που διαθέσαμε για να είμαστε νόμιμοι ώστε να πάρουμε μέρος στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας όπου όταν αντικρίσαμε τον κατάλογο με τα σωματεία όχι μόνο «πέσαμε από τα σύννεφα» αλλά η πρώτη σκέψη μας ήταν τελικά σε αυτήν την Ελλάδα που ζούμε ο καθένας αποφασίζει αυτό που τον βολεύει….

Θα θέλαμε να πάρετε θέση και να μας απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να πάρουμε και εμείς αποφάσεις, είτε αυτές είναι ποδοσφαιρικές είτε είναι πολιτικές.

Είμαστε σίγουροι ότι θα το μεριμνήσετε γιατί είδη έχετε βάλει ένα λιθαράκι στο κομμάτι όλων των σωματείων , για το ξεβρόμισμα αυτών που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους,  με σωματεία που ήταν για χρόνια στο συρτάρι

Με τιμή

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου, και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ

Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος