Το καλοκαίρι ακόμη είναι στις αρχές του, αλλά ο Ζόρζε Μέντες βγάζει αμύθητα πόσα από τις μεταγραφές που κάνει.

Δεν έχει τυχαία τον τίτλο του κορυφαίου μάνατζερ στον κόσμο. Ο Ζόρζε Μέντες έχει διασυνδέσεις παντού. Η Gestifute εκπροσωπεί μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και τα χρήματα που κερδίζει ο Πορτογάλος ατζέντης από τις μεταγραφές που κλείνει, είναι πάρα πολλά.

Τα ποσά εντυπωσιάζουν. Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και ο Ζόρζε Μέντες με τους συνεργάτες του ήδη έχουν βγάλει εκατομμύρια. Ολοκλήρωσαν την πιο ακριβή μεταγραφή έως τώρα.

Ο Νάργουιν Νούνιες πήγε στη Λίβερπουλ έναντι 75.000.000 ευρώ, ενώ με τη μορφή μπόνους το ποσό μπορεί να φτάσει τα 100.000.000 ευρώ. Ο Νούνιες άλλαξε μάνατζερ τον Απρίλιο. Άφησε τον Εντγκάρντο Λασάλβια και πήγε στη Gestifute. Εκείνη τον πέρασε στη Λίβερπουλ. Σε μία ομάδα που έχει και τους Φαμπίνιο και Ντιόγκο Ζότα.

Το ποσό που πήρε ο Ζόρζε Μέντες και οι συνεργάτες του από αυτή τη συμφωνία δεν έχει γίνει γνωστό. Δεδομένου του πόσο ψηλά έφτασε η τιμή πώλησης του Ουρουγουανού, ο καθένας μπορεί να υποθέσει διάφορα. Ακόμη και για οκταψήφιο νούμερο!

Εκείνο που βγήκε στη δημοσιότητα είναι το πόσα θα πάρει ο Πορτογάλος για δύο άλλους πελάτες του. Ο Φάμπιο Βιέιρα πουλήθηκε στην Άρσεναλ και Βιτίνια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Πόρτο θα πάρει για τους δύο 75.000.000 ευρώ και ο γνωστός μάνατζερ θα πάρει ως προμήθεια 13.500.000 ευρώ


Πηγή