Ο νεαρός τερματοφύλακας Δαμιανός Σίνος έκανε το άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή από τον ΠΑΟ Βάρδας στην Κ19 του Παναιτωλικού!

Ο Σίνος ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας και κατά την περσινή χρονιά ήταν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Η συνέπεια και η σκληρή δουλειά αυτά τα χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναιτωλικού που παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τον 17χρονο (γεν. 2005) πορτιέρο στα πλαίσια του σκάουτινγκ. Έτσι, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου και πλέον έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε μια ομάδα Super League. Η οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας εύχεται στον Δαμιανό καλή επιτυχία, υγεία και πολλές χαρές.

Ο Δαμιανός Σίνος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΒ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟ Βάρδας ιδιαίτερα τον Άκη Παλούμπη για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και τον περσινό μου προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο για την βοήθειά τους να κάνω τη μεταγραφή στον Παναιτωλικό».